Freitag, 17. Juni 2016

Friday Favourite Photo


Täällä meidän huushollissa on yksi, joka luulee, että hänen täytyy aina korjata jälkeni, kun en sitä itse kuulemma tee. Jos otan jääkaapista kananmunia lämpenemään huoneenlämpöön, saan olla aivan varma, että kun tulen keittiöön, kananmunat on taas laitettu jääkaappiin. Eilen illalla laitoin lapun leipomisvälineisiin, joita tarvitsin uudelleen tänä aamuna, muuten se yksi olisi  taas siivoonnut ne pois. (En usko horoskooppeihin, mutta kyllä neitsyt rakastaa järjestystä.)  Sokerikakkupohja on nyt paistettu, naapuri toivoi huomisille synttäreilleen suomalaista mansikkatäytekakkua.

Kommentare:

 1. Hah, onpas sinulla siinä positiivinen ongelma. Voikun täälläkin talossa olisi joku muu neitsyt kuin minä! Minä en usko horokooppeihin pätkän vertaa, mutta järjestystä rakastan kyllä välillä riesaksi asti, jos muilta tässä huushollissa kysytään.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä minäkin järjestyksestä pidän, mutta en siitä sen tekemisestä.

   Löschen
 2. Meillähän tuo on päinvastoin, kun saan tyhjennettyä pöydiltä ja muualta turhat tavarat pois, luulee eräs, että teen sen vain siksi, että ne saa täyttää taas uudelleen. Auttaisikohan tässäkin jonkinlainen lappusysteemi!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olis pitänyt sunkin etsiä neitsyt. :-)

   Löschen
 3. Voin kertoa sulle salaisuuden, että kaikki neitsyet eivät suinkaan ole tuollaisia järjestyksen pitäjiä! Hih, mistä mie saisin sellaisen, joka siivoaisi minun jäljet...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ai niin, siellä kanssa yksi neitsyt.

   Löschen
 4. Allu, meillä vähän sama juttu:) Pitää käyttää post it -lappuja, että 'älä laita voita jääkaappiin!', 'älä vie frittatakattilaa kellariin!' etc. etc. Rapukin siis voi olla vähän kuin neitsyt, härkä on näissä jutuissa paljon lunkimpi.

  <3

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ai sielläkin sellainen jälkien korjaaja hommissa.

   Löschen