Sonntag, 16. Oktober 2016

Kultainen lokakuu

Vaikka puut eivät vielä ole oikein oikein värikkäitä, on tämä lokakuu kyllä taas näyttänyt, että nimitys "kultainen lokakuu" on aivan oikea. Se nähtiin tänäänkin patikkaretkellä, jossa maailma näytti kännykän linssin kautta tällaiselta:

Palkinnoksi 12 km lenkin päälle saatiin omenapannukakkua vaniljajätskin kanssa.


Päivän lämpötila +21° C

21 Kommentare:

 1. Sopis mullekin: Nyt on alettu vahvistaa sitä leikattua jalkaa, mutta tasaisella vielä vain. Eli kai sopis tuo omppuherkku ainakin.

  <3

  AntwortenLöschen
 2. Herkullisen näköinen omppuherkku.Ja kauniit maisemat.Kunhan täälläkin sataisi että tulisi sitä luonnon vihreää...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täällä ei ole juuri satanut, mutta on tietty vihreämpää kuin teillä.

   Löschen
 3. Kauniita päiviä on onneksi täälläkin ollut lokakuussa. Oliko tuossa lätty, jonka päällä omenaviipaleita ja ne paistettu ja sitten jätskiä vai miten se oli tehty? Varmaan hyvää!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Joo, se on niinkuin lättytaikinaa ja siinä omenanpaloja ja vaniljajätskiä.

   Löschen
 4. Oi, ei, ihanaa, ah, ei oo totta! (Piti kirjoittaa todenmukaisesti, eli tuolta kuulosti, kun katselin kuvia).

  AntwortenLöschen
 5. Näyttää niin ihanalle tuo omenahässäkkä, että tekisi mieli nousta sängystä sellaista tekemään.

  AntwortenLöschen
 6. Ei täällä vaan ole tuollaista säätä! HK

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olette väärässä paikassa! Näinkin, että Berliinissä on viileää ja kun lanko kävi täällä viime viikolla, se tuli paksussa takissa kuin pohjoisnavalle ja ihmetteli, että meillä oli niin lämmin.

   Löschen
 7. золотая осень...sanotaan Venäjälläkin. Lehtipuiden ruska Saksassa on kyllä tosi kaunis.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei ole ollut vielä tarpeeksi kylmä, sittenhän ne lehdet vasta oikein värjäytyy. Noista Saksan puista tulee mieleen suomalainen tuttavapari, he tulivat tänne kerran käymään ja ihmettelivät, että täällä kasvaa puita, kun olivat Suomessa lukeneet Saksan puukuolemasta ja luulivat, että täällä ei näy lainkaan puita.

   Löschen
 8. Kivan patikkaretken varmasti kruunasi tuo omenaihanuus.
  Kiitos muuten vanhoista postauksistasi! Kahlasin koko vuoden takaisen Australia-jatkokertomuksesi läpi, koska oma reissu sinne on kohta edessä. Jokohan jakarandat kukkivat marraskuun alkupuolella?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä kukkivat, se on sesonkia. Jos olette Sydneyssä, kannattaa ehdottomasti mennä oopperatalon vastapäisellä rannalla olevaan Kirribillin kaupunginosaan McDougall Streetille.

   Löschen
  2. Upeeta! Olivat niin kauniit kuvissasi, että sinne kadulle on pakko päästä. Olemme ekan matkaviikon Sydneyssä, koska K on siellä töissä. Minulla on yksin aikaa kierrellä kulmia päivisin.

   Löschen
  3. Me oltiin kaksikin kertaa Kirribillissä, kun se on niiiiin kaunista, kun jakarandat kukkii. Oi ihanuus, kun pääset sinne!!

   Löschen
 9. Hieman kaiholla katselen noita kuvia. Viimeiset pari viikkoa olen kovasti kaivannut Sveitsin syksyä aamusumuineen, syksyn satoineen ja lämpimine keleineen (+3, harmaus ja pimeys on ankeaa...).

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Lehtikuuset on alpeilla aina aivan ihania väreiltään.

   Löschen
 10. Ihanan näköistä!
  Me juuri tänään totesimme, että NYT on syksyn värejä luonnossa. Viime viikonloppuna ei ollut vielä. Tänään oli muutenkin aivan upea ihana aurinkoinen kirkas lempeä sää. Kaunista!!!

  AntwortenLöschen