Dienstag, 18. Oktober 2016

Poroja tuli taloon

Meillä on mahtavan kiva (DHL:n) pakettipostimies, aina hyvällä tuulella, vaikka hänellä onkin kamala kiire saada kaikki paketit jaettua. Viime viikolla soi taas ovikello ja äänestä tunnistan jo, että se on pakettimies ja siinähän hän seisoi taas oven edessä, suu hymyssä, valkoiset hampaat kontrastina tummaan ihoon, luulen, että hän on pohjoisafrikkalainen. Kädessä hänellä oli Suomesta lähetetty pikkupaketti ja hän sanoi virnistellen, että teillä on etuja siitä, että otatte niin usein naapureiden paketteja vastaan. Häh? En tajunnut, mitä kaveri tarkoitti, mutta sitten kävi ilmi, että osoitteesta puuttui talon numero, mutta kun kaveri tuntee jo hyvin nimeni, hän tietenkin osasi tuoda lähetyksen oikeaan taloon.
Ja katsokaapa mitä ihanuuksia paketista löytyi:


CampaSimpukan Sari yllätti Eläkeläisten astiapyyhkeellä, parkkikiekolla ja magneeteilla. IHANAT♥
Mielestäni ei voi parempaa kuvaa porosta piirtää!

Kommentare:

 1. Hieno lahja! Olen nähnyt noita parkkikiekkoja jossakin, mutta autottomana en ole sen tarkemmin katsonut. Onko tuo Eläkeläiset muuten sen bändi, joka on Saksassa hirmusuosittu? Olisin laittanut tähän jonkun esimerkiksi youtubista, mutta kone löysi vain cover-versioita, ei sellaista, jossa Eläkeläiset olisivat näkyneet!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Nimenomaan ne Eläkeläiset ja kyllä mä löydän Youtubista mm. niiden live-esityksen Aachenista. Noita porojuttuja on paljon, mm. heijastimia jne, voit tilata täältä: http://www.humppa.com/jokisen-valinta/. Sarin blogiinhan mä törmäsin, kun hän oli Kölnissä Eläkeläisten konsertissa ja kirjoitti jotain kölsch-lasista ja minähän kölschiläisenä jäin heti ansaan kiinni. :-)

   Löschen
  2. Jopa on somia tuotteita! Täytyyköhän kirjoittaa joulupukille tai auttaa häntä!

   Löschen
  3. Mä tilasin viime jouluksi kuuseen koristeita.

   Löschen
 2. Onpa kiva lähetys Suomesta. Onkohan tuo parkkikiekko virallinen?! Minulla oli kerran normaalista poikkeava parkkikiekko ja lappuliisa oli melkein sakottaa sillä perusteella, ettei kiekko ole virallisen muotoinen ja näköinen. Sain puhutuksi lappuliisan vaatimukset ympäri.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sinivalkoinen ja tietyn kokoinen. Minä laitan tuon jo ihan koristeeksi autooni aina näkyville, kun se on niin kiva.

   Löschen
 3. Nykyään Suomessakin on lakattu virallisesti nipottamasta parkkikiekon muodon vuoksi. :D Siksi se tulikin nopeasti Jokisen valinnan valikoimiin. Kiva, että paketista oli iloa!

  AntwortenLöschen
 4. Huippu hauska parkkikiekko!! Taidanpa tutustua Jokisen valikoimiin. En ole koskaan kuullutkaan moisesta Jokisesta...

  AntwortenLöschen
 5. Onpa kiva lahja:) Ja hauska tosiaankin tuo parkkikiekko!

  AntwortenLöschen
 6. Tuoltahan voisi tosiaan tilata kivoja, hiukan erilaisia joululahjoja.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Saavat kohta antaa mulle provisiota, jos te kaikki alatte nyt sieltä ostamaan. :-)

   Löschen
 7. Pitää kehua saksalaista postilaitosta. Meille posti tuli ajoissa aamupäivällä, kirjeet ja paketit tuli samassa autossa. Joskus olin unohtanut laittaa postimerkin kirjeeseen, mutta posti soitti ovikelloa ja kertoi laittaneensa lisämerkit kirjeeseen ja siinä ovella maksoin sen hänelle. Muutenkin posti toimi erittäin hyvin aina ihan kotiovelle asti.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Osaa ne kyllä joskus olla erilaisiakin. Muistan, että Heidelbergissa ollessani jouduin ottamaan vastaan yhden suomalaisystävän paketin, jonka hänen äitinsä oli lähettänyt Kuhmosta ja se oli sieltä tullut Frankfurtiin kahdessa päivässä ja Frankfurtista Heidelbergiin meni viikko.

   Löschen
  2. Nämä minun hyvät kokemukset oli Wipperfürthissä ja Wewelsburgissa eli ihan maaseudulla.

   Löschen