Freitag, 25. November 2016

Täydellinen päivä

Me lähdemme jouluksi Suomeen ja oli pakko ostaa kunnon talvikengät ja olin niin onnellinen kun heti ensimmäisestä kaupasta löytyi Panama Jackin saappaat, nyt ei tassut palele pohjoisessakaan.


Onnellisena kävelin joulutorin ohi, joka on pimeällä paljon kauniimpi kuin valoisalla, mutta eipä tuo aurinko, sininen taivas ja tuomiokirkko rumia olleet nekään. Marraskuu osaa joskus olla kauniskin.Puoli yhdeltä oli treffit kahden serkkutytön kanssa Philharmoniassa, jossa kuuntelimme, miten orkesteri harjoitteli Ravelin Boleroa.


Musiikin jälkeen menimme Philharmonian viereiseen bistroon syömään lounasta


ja sitten tulimme meille kotiin juomaan kahvia ja syömään paistamaani pekaanipiirakkaa, joka oli niin hyvää, että laitan tänne linkin. Se on mausteiltaan niin sopiva tähän vuodenaikaan. Ei ollut viimeinen kerta kun sitä paistoin.


Tänään ei sitten olekaan niin täydellinen päivä, sillä mulla on TAAS aivan kamala nuha. Miten ihminen voi sairastaa yhden kuukauden aikana kaksi kertaa???? Onko tämä seurausta flunssarokoituksesta, jonka otin tänä syksynä ensimmäistä kertaa elämässäni?

Kommentare:

 1. Minä olen ottanut kerran elämässäni flunssarokotteen ja sairastin silloin enemmän kuin koskaan. Ehkä se oli sattumaa, mutta sen jälkeen en ole rokotuksia ottanut..

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olen kuullut, että monet valittavat samaa.

   Löschen
 2. Makeet saappaat! Noissa pysyy varpaat takuuvarmasti lämpiminä.
  Herkulliselta näyttää pyös piirakka. Tykkään kamalasti pekaanipähkinöistä. Kiitos linkistä. Sieltä löytyi muitakin kivoja ohjeita.
  Toipumista sinulle ja sitten kivaa viikonloppua!

  AntwortenLöschen
 3. Mukavan näköiset saappaat! Piirakka oli houkutteleva, voisi vaikka tehdäkin ja siellä sivuilla oli hyvää asiaa myös pizzoista.
  Muistan yhdenkin kerran, kun työpaikalla tarjottiin flunssarokotus ja minä olin ainoa, joka en ottanut, minä olin myös ainoa, joka ei sitten sairastunutkaan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Pitääkin katsoa sitä reseptisivua tarkemmin. Mulla oli tuo resepti lehdestä reväistynä ja etsin vain lenkin, kun en viitsinyt kirjoittaa tai scannata reseptiä.

   Löschen
 4. Nam nam ,pekaanipiirakka on yksi parhaimmista piirakoista:) Ja lämpimän näköiset kengät,noilla takuulla pärjäät Suomessa:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Voi olla melkein liian kuumat mutta parempi niinpäin.

   Löschen
 5. Minä kieltäydyn myös rokotteista, vaikka sitä työpaikalla suorastaan vaaditaan. Olen kuullut justiinsa tuota samaa. ja sitten oli se narkolepsia-rokote, jolle onneksi myös sanoin EI. Toivottavasti tuotte kylmän ja sateen tullessanne eli sen lumisen joulun.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kunpa tuotaiskin luminen joulu, mutta kokemuksesta voin sanoa, että.........

   Löschen
 6. Ostin minäkin uudet talvisaappaat, merkkiä Rieker! Meillä tällä hetkellä pyryttää niin, että lunta tulloo tuppaan asti, kun oven aukasoo. Viime jouluna oltiin Äimälässä ja eipä ollut yhtään lunta siellä. Toivotaan täksi vuodeksi jouluisempaa säätä.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Me toivottais kyllä kovasti lunta jouluksi, ehkä siellä pohjoisemmassa sitä löytyy.

   Löschen
 7. Upeat saappaat, onko varmasti myös vedenpitävät..

  AntwortenLöschen
 8. Tarkoittaako tämä että Suomessa sataa joulunakin vettä? Vai mahdollisesti lunta? Mekin mennään eli lunta please ja bitte.

  AntwortenLöschen