Donnerstag, 2. März 2017

Enää vain viikko

ja sitten


Vierashuoneen sänky alkaa täyttyä vaatteista ja kaikenlaisista tykötarpeista, jotka lähtevät mukaan. Apteekkariystäväni lähetti care-paketin lääkkeitä kaiken varalle. Viherkaihilääkettäkin saimme, sitä käytetään vuoristotaudin ehkäisyyn, mutta ehkä kokalehtien pureskelu tepsii eikä tarvita lääkettä. Vähän kyllä pelottaa, kun korkein paikka on 4400m korkeudessa, hui.


Kommentare:

 1. Minulla on tapana sanoa, että edellisessä elämässä elin noilla seuduilla, mutta te menette sinne nyt ja ihan oikeasti! On teillä edessä oikein unelmamatka!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Missähän minä elin, tuskin ainakaan tuolla.

   Löschen
 2. Oi mikä reissu tulossa!
  Vuoristotauti ei varmaankaan ole mikään naurun paikka. Aika jännä tunne kyllä oli Chilessä Atacamassa, kun kävelimmemme vähän yli 4000 metrissä. Ei tehnyt mieli juosta, mutta muuten pärjäsimme hyvin ihan ilman lääkkeitä. Tosin olimme aika monta vuotta nuorempia silloin.
  Onkohan tuolla alpakoita tai vikunjoita? Ainakin varmasti mielenkiintoista luontoa ja eläimistöä ja ihania maisemia.

  Katteeksi käypi.
  Nauttikaa ja valokuvatkaa paljon!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Luulis siellä olevan alpakoita, ainakin toreilla on alpakatuotteita.

   Löschen
 3. Aika kauas menettekin tällä kertaa! Hyvää matkaa, älkää sentään liikaa niitä kokalehtiä pureskelko :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Juu, pitää varoa, ettei tule riippuvaiseksi. :-)

   Löschen
  2. Juu, pitää varoa, ettei tule riippuvaiseksi. :-)

   Löschen
 4. Oi vau! Ihan mahtava reissu tulossa!

  AntwortenLöschen
 5. Matkasuunnitelmat ovat ihania! HK

  AntwortenLöschen
 6. Onpas teillä ihana matka edessä. ¡Buen viaje!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kiitos! Meidän espanjan taito on kyllä cero. Ystäväpari on asunut pitkään Brasiliassa, ehkä heidän portugalin taito auttaa vähän.

   Löschen
 7. Tuonne miekin haluaisin, mutta nykyään taitaa olla toteutumaton haave! Hyvää matkaa! Ja toivottavasti vuoristotauti ei iske teihin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Voihan se vielä toteutua. Muistan, että en pikkutyttönä voinut kuvitellakaan, että joskus pääsisin esim. New Yorkiin, on ne ajat muuttuneet.

   Löschen
  2. Ei se toteudu, lääkäri on toista mieltä. Nyt suunnittelen ensi syystalvena 3-4 viikkoa saksankielisessä yliopistossa/tutkimuslaitoksessa oleskelua. Vähän vielä säätämistä.

   Löschen
 8. Ohuessa ilmassa meille tuli ainakin tosi heikko olo, mutta hissukseen kun otti niin kyllä selvittiin. Nauttikaa! Minulle Galapagos on ollut yksi mielenpainuvimmista paikoista. Keikuttelimme katamaraanilla saarelta toiselle. Machu Picchu auringon noustessa oli unohtumaton. Sumu väistyi ja alapuolella paljastuivat kuuluisat rauniot, elämys. Meidän oppaalla oli oma Däniken teoria rakennelman synnystä... voi nauttikaa, ihania muistoja sieltä... paitsi kyllä myös elämäni ankarin ripuli.. juu ja kokalehtien pureskelu tai kokatee takaa ainakin hyvät unet :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ripulia mulle on luvanneet muutkin siellä käyneet, mutta toivon, että maitohappobakteerit auttaa. Me ollaan myös neljä yötä laivalla ja kierretään Galapagos-saaria.

   Löschen