Sonntag, 15. Oktober 2017

Viikonlopun ohjelmaa

Tänä viikonloppuna ei ole ollut ohjelmasta puutetta. Perjantaina kokkailin chorizopiirakkaa ja chili con carnea Allumiehen kuoron konsertin jatkobileisiin.


Chorizopiirakan tarjoilin taas suodatinpusseissa.


Konsertti oli suuri menestys, todella monipuolista musiikka, mm. Gabriellas sång, jopa ruotsiksi, vaikka kukaan laulajista ei osaa ruotsia. Tässä pieni näytepala:Lauantaina oli vuorossa jokavuotinen sukutapaaminen kauniissa puitteissa Kölnin ulkopuolella Altenbergissä. Sukua oli tullut monesta suunnasta, mm. Berliinistä ja yksi serkku jopa Keniasta.  Vähän nauroimme Berliinin lankoa, joka tuli aamulla Siperiasta Berliinistä toppatakki päällään, kun ei tajunnut, että meillä oli täällä lännessä kesäinen ilma.

Ruokapöytä oli katettu sisälle, mutta kahville pääsimme ulos. Yksi paikan perinneruokia on kirsikoiden kanssa tarjottu vohveli, sitä piti tietenkin tilata jälkiruoaksi jäätelöpallon kanssa.


Oli kiva tavata mukavia sukulaisia, mutta harmi harmi harmi, sukutreffien takia en ehtinyt iltapäivällä Kölnin ja Frankfurtin suomalaisten seurakuntien yhteisesitykseen katsomaan Liekit-musikaalia, joiden harjoituksista löytyy youtubesta tämä näyte:Tänäänkin on ohjelmassa musiikkia, kun kummipojan vaimo soittaa selloa yhdessä pienessä kirkossa.
Kirkosta puheen ollen meillä on tänä syksynä kiitos Martti Lutherin yksi ylimääräinen pyhäpäivä eli 31.10.17 on Reformationstag. Heti seuraavana päivänä on sitten katolinen Allerheiligen eli nyt kaksi pyhää peräkkäin.
12 Kommentare:

 1. Ooh, chili con carne on ihan suosikkini, mutta´tuskin siinä on meillä chiliä, koska olen vielä hengissä. On tapana ottaa sitä Viherlandian lounailla sammalla kun käymme täydentämässä puutarhajuttuja.

  Hienosti soi kuoro!

  <3

  AntwortenLöschen
 2. Tulee taas mieleen Bergischer Kaffeetafel!

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En olekaan pitkään aikaan sitä saanut, kun toi kaveri ei oikein välitä.

   Löschen
 3. Taas on Allu laittanut herkkuja. Minulle chili sin carne, kiitos;D
  De sjunger vackert på svenska:)

  AntwortenLöschen
 4. Vau, piirakoita suodatinpusseissa! Eipä ole tullut moinen mieleen, kiitos vinkistä!
  Chilitkin kelpaa kyllä..

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei ole taatusti mun keksintö se suodatinpussi, jostain olen lukenut, mutta kätevä se on.

   Löschen
 5. Toivottavasti Jael ei loukkaannu, mutta mun on pakko matkia, koska hän vei sanat suustani: Taas on Allu laittanut herkkuja. Minulle chili sin carne, kiitos;D De sjunger vackert på svenska:) Tuohon kun ei ole mitään lisättävää!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Munkin mielestä ne lauloi sen ruotsin ihan hyvin, mutta kiva, että kaksi kaksikielistäkin sen sanoi.

   Löschen
 6. Siellä on niin kaunista, ja täällä taas kauhea matalapaine! Olen hieman poikkeava, sillä minulle ei kiitos chili con eikä sine carnea!

  AntwortenLöschen
 7. Teilläpä oli ihana viikonloppu ja paljon mukavaa ohjelmaa. Tuo chili con carne on niin hyvää!

  AntwortenLöschen