Montag, 22. Januar 2018

Päivän asu

12 Kommentare:

 1. Lohdutan sinua toteamalla, että harmaa on tyylikkyyden ja myös toiveikkuuden väri. Se auttaa sinua uskomaan toiveidesi toteutuvan huomenna, ei ehkä vielä tänään. Harmaa rauhoittaa, mutta voi myös masentaa, joten toivottavasti saat pian vaihtaa päivän asun värin pirteämpään ♡

  AntwortenLöschen
 2. Lohdutan sinua toteamalla, että harmaa on tyylikkyyden ja myös toiveikkuuden väri. Se auttaa sinua uskomaan toiveidesi toteutuvan huomenna, ei ehkä vielä tänään. Harmaa rauhoittaa, mutta voi myös masentaa, joten toivottavasti saat pian vaihtaa päivän asun värin pirteämpään ♡ Clarissa(Uusi yritys anonyyminä)

  AntwortenLöschen
 3. Ei nyt meinaa minunkaan viestini tulla perille... Muiden löpinöiden lisäksi yritin toivotella rauhallista yötä. Toivottavasti saat myös vähän nukuttua.

  AntwortenLöschen
 4. No nyt näemmä onnistui. Blogger ei tainnut tykätä kun yritin jotain vitsikästä viisastella asupostauksestasi ;-D

  AntwortenLöschen
 5. Toivottavasti voit (tilanteeseen nähden) hyvin. <3

  AntwortenLöschen
 6. Kumma kun tuo blogger taas pottuilee. Kello on kuusi aamulla, nukuin huonosti ja odottelen että tuovat aamupalan ja sanomalehden. Nukuin tuon korsetin kanssa, kun muuten se pitäis yöllä vessassa käydessä pukea päälle. Muuten on kaikki hyvin, ei ole ollut yhtään kipuja, tosin saan neljä kertaa päivässä jotain tabletteja.

  AntwortenLöschen
 7. Harmaa on muotia! Kaikkea hyvää sinne sinulle. Anna toisten passata.

  AntwortenLöschen
 8. Pikaista paranemista! Pitääkö sinun pitää tuota korsettia kauankin? Ei se kauhean sexyltä vaikuta, mutta pääasia, että paranet. :)

  AntwortenLöschen
 9. Toivottavasti olo jo parempi ja kivut vähentyneet.

  AntwortenLöschen
 10. Pian saat jättää kivut ja korsetit pian taaksesi. Monia kivuttomia ja aktiivisia vuosia eteesi toivoen.

  AntwortenLöschen
 11. Toivotaan että tuo harmaa korsetti parantaa sinut pian!

  AntwortenLöschen