Mittwoch, 7. Februar 2018

Karnevaalit lumessa

Joskus viime vuosituhannella vuonna kirves ja keppi oli karnevaaliaikaan ollut lunta ja todisteena siitä on kuva Allumiehestä cowboyn roolissa lumihangessa.


Nyt on ehkä huomenna sama tilanne, sillä ulkona on jonkun verran lunta. Ehkä luitte, että Eiffel-torni on suljettu ja meillähän on hyvin usein suunnilleen sama ilma kuin Pariisissa on.
Autotallin ruohokatolla asustava sininen päkämme on saanut talviturkin selkäänsäja ulkona paistelee nyt aurinko ja kaikki on todella kaunista.


Ja paistaa se aurinko tänne sisällekin.


Huomenna alkaa siis katukarnevaalit ja - apua - en pääse niitä pakoon, kun olen vielä toipilas. Pitänee sitten kotona leipoa Muzen ja avata pullo kuplivaa ja huutaa paikallinen sotahuuto KÖLLE ALAAF. Keskikaupunkia kannattaa tällaisena aikana vältellä. Siellä asuva ystäväni on jo valmistautunut miehiin, jotka tulevat pissaamaan talon seinustalle ulko-oven viereen. Kellarikuilun hän on jo peittänyt isolla muovisäkillä ja teipannut sen kiinni, se on on ollut aina hyvin mieluinen vessa karnevaalia juhlivien miesten piireissä, joita ei edes kameran kanssa parvekkeelta katsova nainen estä ottamasta nakkiansa esiin. Nyt on kaupunki pystyttänyt muutaman mobiilin vessan paikalle, mutta ne taitaa olla maksullisia ja niitä on hyvin vähän verrattuna ihmismäärään. Kaupunki on kieltänyt lasisten pullojen käytön korttelissa, mutta kyllä ne äijät jostain tarpeeksi olutta saavat ja sitten on taas kiire pisulle.


Kommentare:

 1. On niin keväisen kaunis tuo kukka-asetelma!
  Käväisin näillä sivuilla katsomassa mitä lehti kirjoittaa karnevaalihulinasta [klik]ja näin että näkeehän siellä kaikenlaista, hauskaa ja vähemmän hauskaa:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Jotenkin ne karnevaalit on muuttuneet, ennen oli joskus ihan kivaa. Ne on kyllä hyvä tilaisuus tutustua ja hirveän monet on löytäneet aviopuolison just karnevaaleista

   Löschen
 2. Hui nurkkiin pissaavat miehet;D
  Teillä onkin siellä aika talvista,meillä sen sijaan koko tämä viikko helteinen, mikä ei ole ihan normaalia tähän aikaan vuodesta, ja tänään huomasin että todellakin inhoan helteitä.Pikaista toipumista Allu:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. tänä aamuna oli oikein kunnon pakkanen ja nyt paistaa aurinko, kaunista on, mutta karnevalisteille liian kylmää

   Löschen
 3. Kölle alaaf! ja pitäkää hauskaa toipumisen lisäksi!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. No joo, tuskin täällä juhlitaan paitsi sunnuntaina menemme ehkä naapuriin, ei tarvitse sitten laittaa itse ruokaa. :D

   Löschen
 4. Olen ollut kerran mukana Schwarzwaldissa karnevaaliaikaan. Se oli mielenkiintoinen kokemus, mutta riitti minulle. - Täällä Berliinissä ei kyllä lunta juuri näy, ehkä vain ihan pikkuisen varjopaikoissa on valkoista. Mutta sää on kääntynyt aurinkoiseksi helmikuussa ja on pikku pakkanenkin, etenkin öisin. - Keväinen kaunis kukkakimppu!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Se Schwarzwaldin Fasching on ihan "harmlos" verrattuna täkäläiseen karnevaaliin. Me oltiin kerran Schwarzwaldissa ja nähtiin niitä hienoja puisia maskeja jne, sehän oli oikein hienoa. Kukat sain naapureilta, kun kävivät Brita-kakulla, joka on nyt hitti täällä meidän tuttavapiirissä, KAIKKI rakastaa sitä.

   Löschen