Sonntag, 22. April 2018

Päivän korva

Piipahdimme taidemessuille, mutta pikkurahan puutteessa emme taaskaan ostaneet mitään, emme edes kalaa.Europa-babyTämän alemman olisin voinut ostaa, mutta senkin hinta taisi olla lähemmäs 70000 euroa. Se muistuttaa vähän meidän Nikolai Lehdon  taulua.


Messuilla on yhtä tärkeä katsella messuvieraita kuin taidetta.Mikähän satuolento tämäkin mies oli, en saanut valitettavasti kuvaa edestä.


Ja kaiken huippu oli tämän kaverin korva. Katsokaa nyt! Siis korvalehteä on kierretty tuon valtavan ison renkaan ympäri, tuli ihan huono olo sitä katsellessa. Miksi ihminen tekee tuollaista? Huomiota kai haluaa ja sitä sai multakin. Mission completed.


Kun lähdettiin kotiin, tuli kännykkään varoitus rajuilmasta ja juuri ja juuri ehdimme kuivina sisälle. Aika näytelmä oli pihassa, kun kirsikan terälehdet lentelivät kamalassa tuulessa kuin lumihiutaleet.
Muutamassa minuutissa sade oli ohi ja nyt paistaa taas jo aurinko ja Allumies lähti polkupyörällä ostamaan illaksi parsaa.14 Kommentare:

 1. No, mitä kukakin pitää kauniina kuvataiteessa tai korviensa koristeena. Muistaakseni tuollaiset korvarenkaat ovat Afrikassa naisten kaunistus. Pitää vain varoa, että ei lähetä vahingossa vääriä signaaleja.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Jo ne sellaiset pienemmät venytysjutut on mielestäni kamalia, mutta tuosta tuli oikein huono olo.

   Löschen
 2. Yäk! Kamala korva.
  Mutta muita juttuja olisi ollut kiva katsella.

  Tännekin ennustettiin kunnon ukkosta hirmuisten helteiden jälkeen, mutta vielä ei ole näkynyt ja sisälläkin on lämmintä kolmisenkymmentä astetta, vaikka läpiveto.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ainakin se kaatosade kasteli pihan hyvin, kun tässä on jo joutunut paljon kastelemaan helteen takia.

   Löschen
 3. Ihan totta, taulussa on aivan Nikolai Lehdon värit! Pidän tuosta sataa, sataa ropisee-kuvasta, onnneksi ei vettä tullut kuitenkaan koko päivää.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Saksaksihan sanotaan "Es regnet Bindfäden" ja narujahan tuossa on selvästi näkyvissä.

   Löschen
 4. Kaulaa on venytetty pitemmäksi renkailla, kuvia löytyy vaikka kuinka paljon. Myös alahuulta. En viitsinyt laittaa tähän edes linkkiä näistä.

  Sadetta kaivataan täälläkin, mutta voisi olla vähän lämpimämpää. Olin taa äsken Hesassa; junaverkko toimii, mutta hitaasti,

  AntwortenLöschen
 5. Meillä sanotaan, että vettä tulee kuin aisaa. Tosin vettä kaivattaisiin vain sulattamaan viimeiset lumikinokset, aurinko yksin ei sitä jaksa.
  Maikki

  AntwortenLöschen
 6. Oli taas vähän sellaista taidetta, että ei ihan osunut mun makuhermooni. :-) Eikä osunut tuo korvakaan. :-D Tuli kylmät väreet, kun katsoinkin kuvaa!

  AntwortenLöschen
 7. Hyi, yäk noita korvanlehtiä. Minä en ole taideihmisiä, mutta ihmisten katselu on mielenkiintoista.

  AntwortenLöschen