Samstag, 15. Juni 2019

Sekopäisen selfie

Tähystyshommat meni hyvin, se juominen on vaan vähän tylsää, itse toimenpide on iisi, kun se tehdään muutaman minuutin nukutuksessa.


Kännykästä löytyy toinenkin kuva, olen ilmeisesti heräämössä ottanut itsestäni selfien, sillä tuskin se lääkäri on Kånkenistani ottanut kännykkäni ja ottanut minusta valokuvan. Ilmeisesti olen ollut vähän sekopäinen muutaman minuutin. :-)

Tähystyksen jälkeen oli kiva saada vihdoinkin taas syödä ja kävimme uudessa kivassa ravintolassa bisneslounaalla ja alkuruoka oli kuin kukka, tätä voisi tarjoilla vieraillekin. Lautasella paistettua munakoisoa, sen päällä paistettua kesäkurpitsaa ja fetaa.


On ollut hiostavaa ja sauvakävelyllä tapaamamme lampaatkin oli etsineet varjoisan paikan puun alta.


Itse olen paennut Kindleni kanssa varjoisaan nurkkaan. Menossa kolmas osa Carmen Kornin vuosisadan trilogiasta.


Illalla söimme Ottolenghin Eggplant tricolore, kaunista ja hyvää.


 Kirsikat alkaa kypsyä ja se tarkoittaa, että parsa-aika alkaa loppua.  Huomenna teemme vieraille luottoreseptillä parsapiirakkaa ja se taitaa olla viimeinen parsa-ateria tältä vuodelta tai siis valkoisesta parsasta tehty, vihreää käytämme joskus parsa-ajan ulkopuolella.


5 Kommentare:

 1. Onneksi meni helposti ohi tuo toimenpiteesi, sekopäisestä selfiestä, huolimatta;D
  Nam, herkullinen kasvisannos. Ja voi lammasressuja, tuon turkin kanssa takuulla hiostava olo helteellä. Täällä kirsikat ovat olleet kypsiä jo muutamia viikkoaja,mutta edelleenkin liian kalliita.

  AntwortenLöschen
 2. Hyvä että toimepide sujui ongelmitta!

  Lampaat ovat ihania, mutta jostain syystä niitä näkee hirveän harvoin nykyään!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mun mielestä on jotenkin idyllistä noi lampaat.

   Löschen
 3. Kiva että tähystys on ohi ja meni hyvin. Täällä lomailen, mutta kirjoitan yhtä juttua... Ulkonakin voi olla, kun ei vielä ole sääskiä kovin suuria määriä.

  AntwortenLöschen