Mittwoch, 9. Oktober 2019

Päivän positiiviset

Taidemuseossa oli hauskoja bolivialaisia tyyppejä. Ihmettelimme mikä ihmeen rengas joillakin on rinnassa ja mietimme ovatko ehkä tupakoineet liikaa ja tuhkat tuli ulos, mutta sitten opas kertoi, että ne ovat syöneet liikaa suklaata ja yökkivät.


Sain suomalaisilta ystäviltä tällaisen kirjan, joka kuulostaa todella hauskalta.


Sain uuden kaverin, jota voi kävellyttää sisällä, jos sataa eikä pääse sauvakävelylle kuten eilen kävi.


Ja last but no least, parasta oli tietenkin käynti korvalääkärillä. Käyn säännöllisesti putsauttamassa korviani vaikusta, johon korvillani on taipumusta. Tulin vastaanotolle ja ystävällinen vastaanottoapulainen tervehti jo minua Guten Tag Frau Se ja Se, katsoi sitten vähän ihmeissään ja kysyi, sanoisinko vielä etunimeni. Olin vähän ihmeissäni ja sanoin sitten etunimeni ja että W se ja se on mieheni, minä olen Allu Se ja Se. Nainen hymyili ja sanoi, ettei uskonut, että voin olla sen ikäinen kuin heidän kortistossaan lukee. Wow, mikä komplimentti! Lääkäri putsas sitten korvat ja teki kuulotestin ja sanoi, että rouva kuulee erittäin hyvin ja katsoi sitten vielä tietsikalta tietoni ja mykistyi ja sanoi, että herranjestas, mitä olette tehneet, kun olette niin nuoren näköinen ja tehän kuulette aivan FANTASTISESTI. No, senhän halusinkin kuulla, kun tuo kämppäkaveri joskus väittää, että kuulen huonosti, mutta sehän on vain selective hearing.
Mutta että olin nuoren näköinen, kun neljän tunnin pihatöiden jälkeen menin tukka likaisena lääkäriin! Toisilta menee neljä tuntia meikkaukseen. Hihi.

7 Kommentare:

 1. Hauskat hahmot:) Minunkin pitäisi mennä korvia puhdistamaan sillä sama ongelma, ja isänpuoleisessa suvussa vielä kuuroutumista vanhemmalla iällä. Ihana komplimentti,mutta oletkin nuoren näköinen:)

  AntwortenLöschen
 2. Kyllähän se piristää, kun saa kohteliaisuuksia. Sen kerran kun kassa kysyi ikääni siideriä ostaessani, pyysin saamaan kysymyksen kirjallisena. Hah hah.

  AntwortenLöschen
 3. Luin mitä A.Kiven elämänkertomuksesta on kirjoitettu ja tulin myönteisen uteliaaksi.
  Nauratti tuo korvalääkärin kommentti ja arvaatko miksi? No kun minulle kävi samalla tavalla, kun olin uusimassa silmälaseja. Juttelimme kaikenlaista, silmälaseihinkin liittyvistä asioista, kuten tietokoneen käyttämisestä ym. Kun mainitsin, että sitä en tarvitse työn puolesta, tuli hiljaisuus. Ja sitten tultuaan takaisin sivuhuoneesta "voi anteeksi, luulin aivan että olit paljon nuorempi kuin mitä nyt näkyy näissä papereissa" Tietenkin kerroin heti kotona "iloisen uutisen" ja nyt saan kuulla siitä tämän tästä. En tiedä millä mielellä siitä minulle huomautetaan:))

  AntwortenLöschen
 4. Minusta tuo sinun sisäkävelykaverisi ei ole kovinkaan kiva. Vähän taitaa olla passiivinenkin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllähän sitä taluttas pitää, mutta ei sentään tarvi vetää vaunua ja johtoa perässä.

   Löschen