Mittwoch, 17. Juni 2020

Kivaa ja vähemmän kivaa

Allumies poimi naapurin puusta (luvalla) kilon verran kirsikoita ja teki niistä hilloa, jonka joukkoon tuli suklaata. Emme ole vielä ehtineet kokeilla.Iltakävelyllä tuli vastaan kaunis  kukkaniitty 


ja haikarakin siellä ihmetteli maailman menoa


Ystävät kutsuivat syömään herkullista jamaikalaista kanaa, jossa oli mausteena mm. kanelia, neilikkaa, mustapippuria jne. Lopuksi saimme vielä pinon kirjoja lainaan.


Tänään kävimme Bonnin taidemuseossa installaationäyttelyssä, muuten aika tylsä, mutta tämä yksi huone oli jännä, siellä kun näki itsensä tauluna.Olin rutiinitarkastuksessa kotilääkärillä ja siellä otetaan mm. sydänfilmi, ensin lepotilassa, sitten pyörälläajon jälkeen eli rasituksessa. Rasituksessa löytyi niin paljon lisälyöntejä, että joudun - apua - huomenna magneettikuvaukseen. Minkäänlaisia oireita ei ole ollut, ainoa vaiva on ollut kamala unettomuus, jonka luulin johtuvan kilpirauhasesta, ehkä se johtuikin sydämestä.  Apua. Jos ette kuule enää mitään, niin 🤍🤍🤍

Kommentare:

 1. Tiedatkos ettei ole yhtaan tervetta ihmista, vain sellaisia joita ei ole tarpeeksi tutkittu! Jospa ne lisalyonnit johtuvatkin huonosta nukkumisesta eika painvastoin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. voi hyvin olla, mutta sitten haluaisin tietää mistä se huono nukkuminen johtuu. Ongelma on se, että pohdin että mikä ongelma mulla voisi olla, en ole sitä itse onnistunut löytämään eikä lähipiirikään.

   Löschen
  2. Allu, ystäväni unettomuuden syy oli uniapnea, mutta kai sinä sen muistakin oireista tunnistaisit eli kuorsaaminen, lihominen etc. Kahdella on nyt ollut jo tätä ihan likiaikoina ja toiselle tehtiin leukaluun siirto, mikä oli todella kamalaa, mutta vaivat katosivat. Purenta siis sillä tavalla pielessä, että siinä eivät mitkään kiskot olisi auttaneet.

   Toinen nukkuu eri huoneessa happimaskinsa kanssa...

   Mieti perintötekijöitä myös. Meidän mammalla oli sydänvika ja sitä on nyt yhdellä äidin siskoista.

   Mukavaa mittumaaria♥

   Löschen
  3. Oho, tuota en ole tullut ajatelleeksi. Katselin nyt oireita eikä mulla taida olla riittävästi mutta mistäs sitä tietää.

   Löschen
 2. Jos sinä jaksat vaeltaa pitkiä matkoja ja muutenkin olet aktiivinen, niin tuskin se sydän reistailee. Huonot unet saavat aikaan monia oireita. Toivottavasti ja varmasti vain väliaikainen juttu.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. en ole kyllä mitään ongelmia huomannut but you never know

   Löschen
 3. Komppaan täällä, että ehkä lisälyönnit johtuvat katkonaisesta unesta. Ja hienoa, että tutkitaan noin perusteellisesti.

  Kiva nähdä itsensä taulussa :) Ja mikä kukkapelto. Hyvin runollinen.

  AntwortenLöschen
 4. Kirsikka ja suklaa on ihana kombo. Ja mikä upea kukkapelto. Toivottavasti kaikki hyvin, hali:)

  AntwortenLöschen