Donnerstag, 25. November 2021

Päivän kuvat

Joulutorit on kiellettiin tänä vuonna joissakin osavaltioissa, mutta meillä ne näkyvät olevan auki. Jouduimme kulkemaan yhden läpi aamupäivällä ja silloin siellä oli todella tyhjää. Siellä vaaditaan maski ja rokotus tai paraneminen ja juuri kun Allumies sanoi ääneen, että hän haluaisi nähdä kontrolloidaanko siellä muka, näimme tosiaan, että ihmiset joutuivat näyttämään rokotuspassia.


Urheilukaupassa oli söpöjä Suomessa tehtyjä kettusukkia.


Ja kirjakaupassa oli suomalaista kirjallisuutta. Oli muuten kiva käydä kirjakaupassa ja nähdä paperikirjoja sähkökirjakauden jälkeen. Me olemme saaneet ilmaiseksi valtavan määrän sähkökirjoja eikä ole tullut ostettua kirjoja pitkään aikaan. Alkukuusta ostin tosin Suomesta Rosa Liksomin Väylän.


Sunnuntaina on ensimmäinen adventti ja sopivasti meillä kukkii sekä jouluruusu että joulukaktus. Koristelen lauantaina kodin ja nyt mietin, miten saan ripustettua ulos Herrnhuter-tähteni, tuo talkkari kun vielä sairastaa katkenneita kylkiluitaan.
12 Kommentare:

 1. Tosiaankin näyttää tyhjältä joulutori, mutta nuo kojut näyttävät viehättäviltä. Ihanat kettusukat! Ja sun kukat kukkii niin kauniisti. Hyvää loppuviikkoa Allu.

  AntwortenLöschen
 2. Olipas mukava, että Suomikin oli noin hyvin edustettuna. :-)

  AntwortenLöschen
 3. Ihanan jouluista.
  Suomessa en ole nähnyt missään noita sukkia, vaikka Sukkamestrit on yleinen merkki. Googlasin "villarrica" - tulivuori Chilessä. :)

  AntwortenLöschen
 4. Kauniit kukat ja kaunis sää :)
  Minäkin olen viime aikoina hankkinut jokusen paperikirjan ja huomasin taas, että niitä on ihana selailla ja lehteillä. Tulee jotenkin sellainen olo, että on perusasioiden äärellä.

  AntwortenLöschen
 5. Kannattaa katsoa Partioaitan ja Globetrotterin sivuja, jos kettusukkia tai muita joulusukkia mielii. Hakusana: Villarrica socken/socks.

  AntwortenLöschen