oli niin hyvää, että panen reseptin tänne muistiin
300g Belugalinssejä
Kourallinen siemeniä (pinja, kurpitsa jne)
Sormisuolaa
Mustapippuria
5 rkl kurpitsansiemenöljyä
2 rkl balsametikkaa
Kourallinen kuivattuja karpaloita
Kourallinen kuivattuja taateleita
Punasipuli
Kourallinen korianteria
Pese linssit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan
Paahda siemenet pannulla ilman rasvaa
Valuta linssit ja mausta suolalla, pippurilla, öljyllä ja etikalla.
Pilko karpalot, taatelit ja sipuli
Sekoita kaikki aineet keskenään ja sirottele päälle korianteria.
Apua, en osaa laittaa oikeita rivejä tällä aipädillä ja se kirjoittaa liikaa isoja alkukirjaimia, mutta salaatti oli tosi hyvää. Tumma kurpitsansiemenöljy on tärkeä tässä, en korvaisi sitä muulla öljyllä. Kuvaa ei tullut otettua, kun en etukäteen tajunnut miten hyvää salaatti oli.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen