Mittwoch, 21. Dezember 2022

Joulua odotellessa Tein joku aika sitten jonkun suomalaisen lehden reseptin mukaan punajuurikeksejä, joissa on mm. parmesania, mutta nyt en enää löydä sitä reseptiä, harmi, sillä keksit on hyviä, tarjoan niitä alkudrinkin  kanssa.


Meillä tuoksuu hyasintti , sen tuoksu on minulle aivan pakollinen, muuten joulu ei tunnu joululta.Vilkutukset Kukkapillin Sadulle ja Helenalle, jotka inhoavat hyasintteja.


Puin oliiivipuun jouluvaatteisiin, oleanteri sai tyytyä valkoiseen albaan.


Enpä olisi uskonut, että suostun led-kynttilään. Se on kyllä niin luonnollisen näköinen, että Allumies yritti sammuttaa sen puhaltamalla.


Lääkkeistä on pulaa. Nauroin aamulla tälle pilapiirrokselle, jossa potilas pyytää lääkäriltä lääkettä kuumeeseen ja lääkäri vastaa, että ole kärsivällinen, odotamme päivittäin lääkelahjoitusta Burkina Fasosta.


Mutta eipä naurattanut enää illalla, kun juttelin yhden kaverini kanssa ja kuulin, että hänen lääkkeensä  eteisvärinään on loppunut.


EDIT

No löytyihän se resepti onneksi screenshoteista, haluan ehdottomasti tehdä ensi vuonnakin.3 Kommentare:

  1. Minulle on käynyt samoin joittenkin reseptieni kanssa, hyvä että keksiresepti löytyi.
    Kivaa joulua hyasintteineen!

    AntwortenLöschen
  2. Luen vasta nyt näitä junassa palatessani työn ääreen, yök. En inhoa hyasintteja, mutta olen niiden tuoksulle vain niin allerginen, että en kestä. Ne ovat kauniita ja ostin itsekin jouluksi yhden, jonka laitoin ulos kynttilälyhtyyn!

    AntwortenLöschen