Freitag, 15. März 2024

Luontoa ja luokkakaveria

 On tämä kevät vaan niin hieno vuodenaika. Naapuristossa kukkii magnoliat


ja meillä vähän sitä sun tätäTänään sauvakävelyllä en voinut olla kaivamatta kännykkää repusta kun kekkasin tuon sorsaparin


ja lampaitahan on ihan pakko aina ihailla


Tosi kivaa oli tällä viikolla, kun sain vieraaksi luokkakaverin, jonka olen tuntenut kuusivuotiaasti asti kun menin kouluun. Meillä oli välillä vuosikymmenien kontaktitauko kun lähdimme eri suuntiin opiskelemaan ja minä jäin lopulta Saksaan eikä silloin ollut kännyköitä ja sähköposteja ja sukunimi muuttui naimisiinmenon johdosta ja nyt syyskuussa tapasimme ekaluokan luokkakokouksessa. Olipa kiva nähdä pitempään, jutteluaiheita olisi riittänyt vieläkin vaikka kuinka, muistelimme miten olimme kesämökillä ja teimme bussimatkan keski-Eurooppaan ja kävimme Paul Ankan konsertissa.

Ensi viikolla ei sitten olekaan niin hauskaa, sillä tänään oli postilaatikossa kutsu ystäviemme tyttären hautajaisiin. Yli kaksi viikkoa kesti kunnes he saivat luvan hautaamiseen, ilmeisesti poliisi tutki kumpi puoli oli syyllinen liikenneonnettomuuteen, raskasta aikaa vanhemmille. 


4 Kommentare:

 1. Iloa ja surua rinnakkain, sitähän tämä elämä on!

  AntwortenLöschen
 2. Nuo magnoliat täydessä kukassa ovat niin upeitam, vaikkakin arkoja ja kukkivat lyhyen ajan. Mutta onhan noita muita kevätkukkia, kukkivia pensaita ja puita yllinkyllin. Sireenipensas on minun suosikkini. Olen istuttanut sireenipensaan joka paikkaan, mihin olen muuttanut ja on ollut joku maapläntti. Kuva sorsaparista on täysosuma. Lampaat muistuttavat, miten isä tai äiti sanoi ennen pääsiäistä, että menehän navettaan katsomaan. Siellä oli yksi tai useampi vuona, joita sitten kesällä jahdattiin, kun karkailivat laitumelta. Minulla ei ollut pehmolelua, mutta lampaan vuona oli ihanampi kuin mikään nalle. Syksyllä ne teurastettiin, mutta en syönyt leikkitovereitteni lihaa. Oman lapsen hautaaminen on raskainta, mitä voin kuvitella.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Todella ihan liian lyhyt kukkimisaika magnolialla. Sireenistä tulee lapsuus mieleen.

   Löschen