Montag, 18. März 2024

Kevättä ilmassa

 Viime tipassa syksyllä älysin ostaa kukkasipuleita ja kamalassa kiireessä laitoin ne sikinsokin etupihalle, jota nyt ohilukijat ihailee.

Uusi linnunpönttö ripustettiin vihdoin paikalleen, tervetuloa tintit ja punarinnatNaapurin Murphy on löytänyt taas jostain kolon, mistä se pääsee karkuun ja pelkään vähän, että se pelottaa lintujamme. Murphy-parkaa oli kiusattu pahasti, sitä oli ensin ammuttu ilmakiväärillä ja sitten joku oli ottanut sen jalasta kiinni ja pyörittänyt kissaparkaa ilmassa ja Murphy oli kokonaisen yön eläinklinikalla leikattavana, kyllä ihminen osaa olla paha. 


En voinut olla ottamatta valokuvaa eilisillan ravintolan katosta, komeat lamput ja hyvä ruoka.Perjantaina meillä on edessä vähän vähemmän kivaa, silloin haudataan naapuriemme tytär, en voi vieläkään uskoa, että häntä ei enää ole. Elämä ei ole oikeudenmukaista kuten Grönemeyer laulaa.

Kuolinilmoituksessa oli äidin piirtämiä kukkia.5 Kommentare:

 1. Villisti putkahtelevat kukat hivelevät ainakin minun silmiäni enemmän kuin viivoittimella asetellut. Kauan katselin noita kattolamppuja🤩. Suru on aina surullista.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Näkisitpä meidän naapurien istutukset, matemaatikko ja fyysikko osaa laskea tarkkaan ja käyttää viivotinta. Koko elämä on laskettu tarkkaan, joka lauantai kello 9:50 lähdetään kaupungille, ei minuuttiakaan aikaisemmin tai myöhemmin.

   Löschen
 2. Mikä kukkameri! Tuollaisesta pidän minäkin, samoin linnunpöntöstä. Toivotaan, että linnut ymmärtävät kauneuden päälle:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ainakin yksi talitintti kävi mökkiesittelyssä, mutta ei ilmeisesti tykännyt tarpeeksi.

   Löschen