Freitag, 18. Oktober 2024

Päivän eläimet ja koru

 Aamulla heräsin ihmeelliseen ääneen ja menin ulos katsomaan kuka siellä koputtelee. Oravahan siellä saksanpähkinöitä pudotteli maahan. Niitä löytyy nyt sitten kaikista kukkaruukuista ja yrttimaahanikin yksi kaivettiin


Tutut lampaat oli päättäneet sulkea sauvakävelytiemme. Vähän mietimme voikohan siitä vaan mennä lauman läpi, mutta onneksi lampurin koirat tulivat hoitamaan asian.


Mitähän tekisi ikivanhalle kauniille Lapponian kaulaketjulleni, sen lukko ei toimi. Korjaus tulisi maksamaan 180-300€, enpä tajunnut, että ketju on niin arvokas. Taidan kysyä tutulta italialaiskorusuunnittelijalta osaisiko heidän porukat korjata vähän halvemmalla. Harmi😢



4 Kommentare:

  1. Teillä orava, meillä taas tikka, joka arvaa, milloin otamme päivänokoset. Silloin nakutetaan raivokkaasti milloin milläkin seinällä, ärsyttävää! Yhden kolon se on jo onnistunut saamaan katon rajaan. - Sääli kaunista koruasi, toivottavasti saat korjattua!

    AntwortenLöschen
  2. Oletan, että kultaseppää ei huvittanut korjata ketjusi lukkoa, ja sanoi varmuuden vuoksi kalliin hinnan. Suomalaiset kultasepät ovat tottuneet korjaamaan Lapponiankin koruja ja lukkoja. Seuraavalle matkallesi siinä olisi agenda.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Suomesta kysyinkin, siihen tulisi tietenkin alkuperäinen lukko, röpöistä kultaa niinkuin Lapponialla oli. Toinen vaihtoehto on laittaa täällä yksinkertainen lukko.

      Löschen