Dienstag, 13. April 2010

Historiallisia kaivauksia

Arleenan blogista löytyi uusi meemi, jossa pyydetään esittelemään blogin kuudetta postausta. Tein kuudennen postauksen (sattumalta päivälleen) tasan kaksi vuotta sitten ja se oli oikeastaan vain tämä valokuva, joka esittää erikoista pöytäkoristetta 60v juhlissa.

Muutamaa päivää aikaisemmin en varmaan edes tiennyt, miten blogi-sana kirjoitetaan ja saatikka osannut itse tehdä blogia. Nyt osaan jo näyttää, missä puitteissa juhlia vietettiin. Ne oli nimittäin aseman entisessä upeassa odotushuoneessa.

kuva netistä

Ja nyt osaan laittaa mukaan myös pienen videonpätkän. Juhlien teema oli nimittäin Pasta Opera ja välillä oli aina rokokoopukuisten oopperalaulajien esityksiä, joihin otettiin osittain myös vieraat mukaan, joku sai leikkiä murhayrityksen jälkeen lääkäriä, toiset säestivät kilkuttaen haarukoita ja veitsiä.

Kommentare:

 1. Hyvää syntymäpäivää Allun blogille! Hienot juhlat vaikuttavat olleen sillon pari vuotta sitten. Katson videon myöhemmin kunhan olen palannut netin Autobahnalle, täällä näillä kinttupolkuyhteyksillä se ei onnistunut.

  AntwortenLöschen
 2. Hauska teema juhlissa. Onnea blogille!

  Minä jopa sanoin vielä 14.2.2009, että ikinä en aloita mitään semmoista kuin blogi, mutta ennen kuin vuorokausi vaihtui olin jo vuahdissa...

  AntwortenLöschen
 3. PS. 'Sun' kameli ja linkitys nyt Lumikarpalossa. Kiitos!

  AntwortenLöschen
 4. Upeat puitteet synttäreille. Onnea Allulle 2-vuotisen todella mahtavaksi kehittyneen blogin johdosta. Olen melkein lila kateudesta, mutta en tällä hetkellä jaksa aloittaa mitään uutta. Jatka samaan tyyliin, ja lukijakuntasi pysyy Sinulle uskollisena. Olet ansainnut nämä kiitokset. Valitettavasti en osaa laittaa tähän ruusun kuvaa, mutta se tulee ajatuksissani.

  AntwortenLöschen
 5. Onnittelut! Sinä olet tosi ahkera kirjoittaja ja laatuakin löytyy:D. En itse ole mikään uuden tekniikan ystävä/taitaja, joten blogin aloitus oli minullekin aika ihmeellinen juttu, mutta toisaalta tehdessä oppii.

  AntwortenLöschen
 6. Onnea blogille! Ja hyvää jatkoa.

  Olipa erikoiset puitteet ja ohjelma synttäreillä.

  AntwortenLöschen
 7. Helena: vieläkö olet kinttupolkualueella?
  Leena: kiitos, minä en ennen edes tiennyt, mikä on blogi, vahingossa jouduin jonnekin
  Maija: kiitos tunnolliselle lukijalle
  Kasselin kyyhky: yritän joka päivä postata, laadusta ei kannata puhua
  Soili: oli kyllä hienot juhlat, vahinko, etten osannut silloin käyttää kännykkävideooni kunnolla

  AntwortenLöschen
 8. Kivoja blogisivuja olet saanut aikaseksi näiden vuosien aikana. Täällä on kiva vierailla. Itse jouduin sattumalta tänne, tuttavani ehdotuksesta. Enkä ollut lainkaan varma, jatkanko, mutta täällähän minä vielä olen.

  AntwortenLöschen
 9. Sira: kiva kun jäit ja kiva, että minäkin sitten joskus tajusin, että joku on kommentoinut, sillä alussa en sitäkään ollut huomannut

  AntwortenLöschen
 10. Hienot olivat juhlat. Kiva kun laitoit videon mukaan.
  Onnittelut ahkeralle postaajalle blogimerkkipäivän johdosta!

  AntwortenLöschen
 11. Onpa opppia kartunut kahden vuoden aikana. Itse en osaa (lue: viitsinyt opetella) videojuttua vielä. Ihanaa kun jaksat joka päivä jotain bloggailla.

  AntwortenLöschen
 12. Clarissa: hyvä, jos huono video kelpas
  Heljä: pakotan itseni jaksamaan

  AntwortenLöschen
 13. Minä en ja tuota videota ole opetellut laittamaan... en saa niitä videopätkiä edes puhelimesta koneelle, näkyy vaan tyhjä musta ruutu. Laiska mikä laiska... mutta nytpä reipastun ja kysyn, miten nuo videot laitetaan :D?

  Minä löysin tämän blogin Heljän kautta. Yleensä en jaksa katsella, mistä blogista muut kommentoivat, mutta joskus joku sanoo jotain, josta kiinnostun ja käyn kurkkaamassa ja saatan sitten tilata blogin, kuten nyt tässä tapauksessa (tapauksessa :D....tsoritsori) kävi.

  AntwortenLöschen
 14. Onnea blogille!

  Pitääpä kurkkaa mikä oli mun kuudes postaus :D

  AntwortenLöschen
 15. Palaan huomenna "kiireen rajan toiselle puolelle", tai ruumis palaa ja sielu varmaan jää vielä vähäksi aikaa tänne.

  Piti vielä sanomani, että jatka vaan samaan malliin. Tämä sun blogisi on todella kiinnostava ja moniopuolinen - kuten monen tämän blogin lukijan blogitkin ovat.

  AntwortenLöschen
 16. Natjale: se video laitetaan oikeastaan samaan tyyliin kuin kuva eli siitä palkista otetaan se kuvan viereinen ikoni ja sitten jatketaan samaan tyyliin kuin kuvan laitossa. Se kestää vaan kamalan kauan latautua ja alussa keskeytin aina, kun luulin, ettei se onnistu.
  mizyèna: no sulla onkin pitempi blogikarriääri takanas
  Helena: ai saan jatkaa? :-)) Blogeissahan on nykyään muotia uhkailla lopettamisella ja blogin muuttamista salasanalliseksi, mutta en ole vielä siihen mainstreamiin lähtenyt mukaan.

  AntwortenLöschen
 17. Onnea!
  Poytakoriste on hieno! ja laulu kuulosti upealta...
  Mina en postita enaa joka paiva koska en itsekaan voi joka paiva kommentoida kaikkia seuraamiani blogeja. Olen siina mielessa viela tunnollinen etta ajattelen bloggaamisen olevan kahden kauppa.
  Saas nahda kuinka kauan meininki jatkuu tallaisena...
  Aika moni on lopettanut muutaman vuoden aikana mita mina olen blogannut...Toisaalta tilalle tulee uusia...
  Hauskaahan tama on!

  BLOGitse

  AntwortenLöschen
 18. BLOGitse: olen nyt yrittänyt keksiä joka päivä jotain ihan vaan aivojumppana, ei mulla koskaan mitään ideoita ole, mutta yritän silti. Harmi se olisi lopettaa, kun täällä tapaa niin kivoja ihmisiä.

  AntwortenLöschen
 19. Kiits Allu, täytyy joskus kokeilla, kun saa ensin siitä puhelimesta videopätkän onnistuneesti koneelle.

  Mun puhelin puhuu hollantia ja oon useammin kuin tuhat kertaa ollut viskaamassa sen kanaaliin...

  AntwortenLöschen
 20. Hieno koristelu, vähän tavallisesta poikkeava, jää varmasti mieleen.
  Juu, tekemällä oppii. Kaivoin omia vanhoja postauksiani, olin vielä siihen aikaan epävarma, jaksanko edes jatkaa. Kuvatonta jorinaa...

  AntwortenLöschen
 21. Onnea ja hyvää jatkoa kivalle blogille! :)

  AntwortenLöschen
 22. Ihana meemi. Saatan pòllià sen. Ja susta on tullut tooooosi haka blogintekijà. Et osaa vain itse tehdà blogia vaan osaat myòs auttaa. Kiitos vielà kerran siità videon asetuksista :D

  AntwortenLöschen
 23. kato nyt tätäkin: mä en edes tiedä, miksi aloin blogin, ehkä vaan halu kokeilla, selviääkö itse
  Nurkkalintu: kiitos kaunis
  -S-: ole hyvä

  AntwortenLöschen