Montag, 5. Juli 2010

CSD

Eilen ajelimme pyörällä keskustaan, jossa oli Prime Parade eli täkäläisittäin Christopher Street Day. Säätiedotus ei pitänyt täysin paikkaansa, sillä lämpöasteita tuli kuitenkin +30C. Paikallislehden mukaan paraatilla oli katsojia lähes miljoona. Paraatin avasi tämä rillipäinen hauveli, aivan selvästi jalkapallofani, sillä kantoi Saksan lippua:


Seuraava kuva on omistettu blogiystäville Israelista, Yaelianille ja Anumorchylle. Siinä telavivilaiset osanottajat.


Sateenkaaren värejä löytyi kaikkialta ja paratiisilintuja vaikka mitä sorttia.Tämä on minun kaupunkini. Edessä moderni Pride parade, taustalla vanha katolinen tuomiokirkko, rauhallista rinnakkaiseloa, suvaitsevaisuutta.

19 Kommentare:

 1. Tuollainen rauhallinen rinnakkaiselo onkin parasta, mitä modernissa yhteiskunnassa voi olla. Upeita värejä ja hauskoja teemoja - tärkeää asiaa!

  AntwortenLöschen
 2. Helsingissä jotkut ääliöt olivat heittäneet ensin jotain savukaasua ja sitten pippurisumutetta paraatiin osallistujiin ja yleisökin oli saanut osansa. Asia on nyt poliisitutkinnassa ja kolme on jo saatu kiinni. Tähän asti paraatit ovat saaneet kulkea rauhassa näiltä idioottien viharikoksilta. Toivottavasti tuon takia on ensi vuonna vielä enemmän väkeä ja näytetään suvaitsevaisuuden voima!

  AntwortenLöschen
 3. On kiinnostavaa seurata, saavatko Hesan pahviaivot minkäänalaisa tuomioita. Eivät ainakaan ehdotonta ja tuollaisiin tyyppeihin ei muu pure. Jos saavat sakot, ei ikinä tarvitse maksaa, sillä elävät usein yhteiskunnan eli meidän verorahoilla.

  Köln on viehättävä kaupunki!

  AntwortenLöschen
 4. Olen lumiomenan kanssa samaa mielta - rauhallinen rinnakkaiselo rocks! Olemmehan kaikki samanlaisia ihmisia vaikka olemmekin erilaisia :)
  Peace!

  BLOGitse

  AntwortenLöschen
 5. Taisi onnistua paremmin kuin Suomessa. Hauska koirakin mukana :D Täällä ollaan vielä kaukana tuosta tasa-arvosta, kunhan ensin saataisiin naisten ja miesten erot tasapainoon.

  AntwortenLöschen
 6. Olipa hyvähermoinen koira, ei piitannut melusta yhtään. Varsin kirjavaa menoa se paraati.

  AntwortenLöschen
 7. see more pictures at my site:
  http://zoe-delay.de/2010/06/10/csd-koln-2010-bilder/

  AntwortenLöschen
 8. Hannele: ihan kuin karnevaaleissakin
  Sauerkraut: olin vaan väärässä kohtaa, en saanut oikein filmattua
  lumiomena: onhan se tärkeä asia ja joskus pitää liiotellakin, että huomataan
  Helena: luin netistä tuosta attentaatista
  Leena: kyllä sitä aina saa päivitellä, mitä kaikkea meidän verorahoista joudutaan maksaan
  BLOGitse: Kölnin "peruslain" eka pykälä sanoo "Jeder Jeck ist anders!" eli jokainen on hullu omalla tyylillään eli elä ja anna elää.
  Sirokko: minusta taitaisi olla vaikea elää tasa-arvottomassa maassa.
  Soili: se oli ihan kiltti koira, ihmiset nauroi ääneen, miten se tuli siinä kulkueen johtajana

  AntwortenLöschen
 9. Kiitos! Taalla onkin iso ja aktiivinen gay-yhteiso! Takalaisten piti osallistua myos Madridissa pidettavaan paraatiin, mutta sielta tuli viimeisen Gazan selkkauksen jalkeen ilmoitus, etta eivat ole tervetulleita. Niinkuin he nyt olisivat jotenkin syyllisia...

  AntwortenLöschen
 10. Toivottavasti miljoonan ihmisen joukossa vallitsi rauha ja rakkaus. Suomessahan tosiaan Helsingin kulkueen pilasi 3 idioottitörppöä heittämällä pridekulkueen joukkoon ilokaasua. Nuorin uhreista oli 1-vuotias lapsi. Eli sairaalareissu tuli monelle.

  Monenkirjavaa ja suvaitsevaista rakkautta kannatan, rauhaa ja yhteiseloa! Sitähän se Tommykin. Ja miedän kaikkien pitäisi seurata hänenkin oppejaan ja elämänasennettaan!

  AntwortenLöschen
 11. anumorchy: höh, kollektiivisyyllisyyttä siis
  Sooloilija: täällä oli oikein rauhallista ja iloinen tunnelma, erikoisen hieno tänä vuonna. Tommylla oli viisaita lauseita vaikka millä mitalla.

  AntwortenLöschen
 12. Söpö koira. Tuli mieleen meidän beagle aikoinaan, vappuhattu päässä ja aurinkolasit silmillä ja niin onnellisena saamastaan huomiosta.
  Köln on loistokaupunki!

  AntwortenLöschen
 13. Clarissa: on ihan kiva kaupunki, tervetuloa vaan katsomaan, mitä kaikkea uuttakin täällä on tällä vuosituhannella syntynyt.
  Nyt on nuo toispualtjokkeepojjaat kekanneet, että tiällä on noit
  kuvvii sunnuntaist ja kävijämä-ärä on astr-onominen, no olkoon. Pit-tää skriivailla niin ett kuuklettajat ei ossoo kiäntää saksax.

  AntwortenLöschen
 14. Missähän uutispimennossa minä oikein elänkään, kun en ole noista Suomen jutuistakaan kuullut mitään...Töllö on ollu kiinni koko kesän ja netistäkään ei tule uutisia luettua. Tommystakin kuulin sinulta.

  Viännä vähä lissää savvoo, kuulostaa haaskalta!

  AntwortenLöschen
 15. Susadim: oliko se savvoo?? Yritin vaan kirjoittaa sellaista, ettei kuuklen käännöstoimisto ossoo kiäntää.

  AntwortenLöschen
 16. Hih, hauska tuo koira! :))
  Näyttää oleen mukavata ja helteisen aurinkoinen paraati :)

  AntwortenLöschen