Freitag, 29. April 2011

Asiat järjestykseen

Uudessa Kodin Kuvalehdessä oli artikkeli turhasta tavarasta ja kodin järjestyksestä ja hyvä linkki ammattiraivarin blogiin.
Minä aion ensimmäisenä järjestää huushollimme kaapelisalaatit ja lähden etsimään näitä:

kuvat täältä

Kommentare:

 1. Ai kun Sinulla on hienoja kaapelin pidikkeitä. Minulla on käytössä sellaiset yksinkertaiset, joita on paistopussissa. Kun on tietokone ja siinä monta erilaista kaapelia, niin on siinä salaattia tarpeeksi. Siivotessa sen toteaa. Laita ne kaapelit yhteen, niin helpottuu kaikki ainakin hiukan. Ja sitten tek´lkkarin kaapeleita ja siinä olevia laitteita yhdistämässä on samaten monenlaista. Mistäs keksitkin nuo kauniit? Maija

  AntwortenLöschen
 2. Kerro sitten, mistä löysit noita kauniita, niin tiedän, mistä voin mennä ostamaan. Vaikka, nyt kun vilkaisin työpöytäni alle, huomasin, että poika onkin sitonut kaapelit siististi nippuun.

  AntwortenLöschen
 3. Aivan huippuihania! Kiitos vinkistä ja linkistä. Ehdin vielä hääjuhlallisuuksia surffata etsimässä mistä saisi ja näköjään pitää ottaa yhteys suunnittelijaan "you’ll have to contact them to find out availability and pricing."

  AntwortenLöschen
 4. Kivoja pidikkeita!
  Itse haluaisin kaikki sellaiseen putkeen piiloon mutta siihen voi menna viela aikaa - pitaa ensin tietaa mitka piuhat piiloon haluaa.

  AntwortenLöschen
 5. Maija: netistä mä noi löysin, mutta en enää muista mistä osoitteesta ekaks, on nääs Alzheimer light
  Clarissa: http://www.cedon.de/ myy ja täällä varmaan museoiden putiikit
  Heljä: eikös olekin kivoja
  BLOGitse: kunpa tietäisin minäkin mikä piuha kuuluu minnekin

  AntwortenLöschen
 6. Allu, minä viime yönä ehdin avata Kodin Kuvalehden ja kun pääsin siihen juttuun, jähmetyin. Lehti on nyt siitä auki levällään ja ensimmäinen offensiivi on suoritettu eli vaatteet. Heitin pois mm. Göttengenistä 15 vuotta sitten ostetun neuleen, joka oli jo niin kulahtanut pidosta ja pesusta, farkut joihin en mahdu sateenkaaren tuolla puolenkaan ja monta muuta. Siis en ole ikinä pystynyt heittämään vaatteita ja ruokaa pois. Nyt onnistun vaatteissa. Hyvä minä!

  Käyn koko talon läpi! Ei ole mitään pyhää paitsi Merin lapsuusajan jutut.

  Mistäs mulle saataisiin tuollaisa, johon hirveät johdot voisi kerätä? Uusiin talohin kapseloidaan kaikki hienosti jo rakennettaessa...

  Mukavaa vappua Sinulle & co!

  AntwortenLöschen
 7. Kappas vaan, olen huomaamattani ollut ajan hermoilla. Olen laittanut johtoja kiinni paperinarulla ja aukaissut päät tuollaisiksi lehdiksi.

  AntwortenLöschen
 8. Leena: hyvää vappua sinne saarellekin
  Susadim: harmi, ettet älynnyt anoa patenttia!

  AntwortenLöschen
 9. olen löytänyt Ikeasta vastaavia, en tosin noin kauniita. Klara vappen sinnekin!

  AntwortenLöschen
 10. Yaelian: Helena lähettää sut Ikeaan
  Helena: kiitos vinkistä, vaikka ensin etsin noita originaaleja

  AntwortenLöschen
 11. Voi vitsi!! Minullakin on noita! Pussin takana on kuva miten paistopussi sidotaan... eipä tullut mieleenkään kaapeleita sitoa.. ennen tätä. Kiitos kiitos kiitos!

  AntwortenLöschen