Donnerstag, 28. April 2011

Hädässä ystävä tutaan

Eilen olin käsileikkauksen jälkeen ensimmäistä kertaa yksin liikkeellä ratikalla ja nyt voin ehkä alkaa ajattelemaan autolla ajamistakin.
♥ Kiitos Beate, Dagmar, Dieter, Eila, Frank, Helga, Inge, Jürgen, Margot, Maria, Mike, Regina, Rudi,  Saliha, Sigrid, Sinikka, Ursel, Uschi♥
Kiitos suuresta avusta, lukemattomista autokyydeistä, hiusten pesusta ja kampaamisesta, ruokatoimituksista , leivän leikkaamisesta ja voitelemisesta, lounaskutsuista ja vaikka mistä. Mitä olisin tehnyt kädettömänä ilman teitä? Ja kiitokset myös joillekin ohikulkijoille, joita olen pyytänyt avaamaan jonkun purkin tai pullon ja kiitos sellaisille "hyvän päivän tuttu"-naapureille, jotka ovat tulleet tarjoamaan apuaan ja sanoneet, että heille voi soittaa vaikka keskellä yötä ja pyytää apua. Hädässä ystävä tutaan.P.S. Youtubesta tuli eilen sattumalta vastaan Merikannon Oi kiitos sä Luojani armollinen ja sen teksti "kun annoit sa tervettä kättä kaks".

Kommentare:

 1. Ihanaa kuulla,että vihdoinkin voit alkaa käyttää käsiäsi normaaliin tapaan.And what are we without friends!

  AntwortenLöschen
 2. Yaelian: ei vielä läheskään normaalia, vasen on aika avuton, mutta saan ainakin pitää jo jostain kiinni ja se on suuri apu. Kiertoliike koskee enkä saa edelleenkään esimerkiksi mineraalivesipulloja auki, mutta se on peanuts.

  AntwortenLöschen
 3. Hyvia uutisia, parempaan päin olet menossa.
  "Mistä tunnet sä ystävän
  onko oikea sulle hän.
  Ajat ankeimmat selvittää
  kuka viereesi jää.
  Kun on sinulla vaikeaa
  ja kun tarvitset auttajaa
  silloin ystävyys punnitaan
  menee muut menojaan."
  Sinun vierelläsi pysyi monta ystävää!

  AntwortenLöschen
 4. Hienoa omata paljon ystäviä valmiina auttamaan. Ilman käsiä on mahdotonta elää yksin, yhdenkin puuttuminen tekee elämästä vaikean. Onneksi sinun kohdallasi tilanne on paranemaan päin.

  AntwortenLöschen
 5. Clarissa: heh, "menee muut menojaan". Sellaisiakin on ollut pari. Pitäisköhän julkaista nekin nimet?
  Sirokko: kerran oli oikea käsi siteessä jännetuppitulehduksen takia ja se oli olevinaan maailmanloppu, mutta jos on kaksi täysin avutonta kättä, se on sitten jo sitä, mikä tulee maailmanlopun jälkeen.

  AntwortenLöschen
 6. Hienoa paranemista! Ystävät ovat kultaakin kalliimpia. Minulla oli ihana seinänaapuri (saksalainen!), mutta he muuttivat kauemmaksi. Autoimme ja lainailimme toinen toisillemme. Nykyinen seinänaapuri(suomalainen) perhe on sitten ihan erilainen, voisi kai sanoa "tyypillinen suomalainen". :)
  Hyvää vappua, ja muita skoolata sillä terveemmällä kädellä!

  AntwortenLöschen
 7. Helena: hih, niin me saksalaiset kun ollaan niin kamalan kivoja :-)

  AntwortenLöschen
 8. Sieltähän kuuluu hyviä uutisia. Todella hienoa, että on ystäviä, jotka ojentavat kätensä silloin kun apua tarvitaan.

  AntwortenLöschen
 9. Sira: oli tosiaan hienoa, että esimerkiksi tyttökavereiden miehet oli heti vapaaehtoisena tulemaan autokuskiksi ja jaksoivat istua ja odottaa tunnin puolitoista, kun sain fysioterapiaa.

  AntwortenLöschen
 10. Ihania ystäviä <3
  Todella: hädässä ystävä tutaan !

  Merikannon sävelmät, erityisesti piano-sellaiset, ovat upeita. Koskettaa läheltä meidän perhettä se mies, toivottavasti pääsen joskus kertomaan miten, kun en viiti täällä julkistella ;)

  AntwortenLöschen
 11. MaaMaa: Merikantoa kuulee usein Saksan Klassikradiossa, varsinkin Valse lenteä. Tuleekohan sulle teostomaksuja Pariisiin? :-))

  AntwortenLöschen