Donnerstag, 18. August 2011

Täysi kesä, tyhjä kaupunki

Meillä on lämmintä, jossain päin Saksaa jopa +33C. Kouluilla on vielä kolme viikkoa lomaa ja kaupungissa on hiljaista, siellä on enemmän turisteja kuin alkuasukkaita.


Aina ei ole elokuussa ollut näin kuumaa ja joskus on tarvittu näköjään jopa takkia.(Valitettavasti alkuperäiset värit ei näy hyvin skannatussa kuvassa, heinä on kullankeltaista ja palttooni kauniin punainen.)

Kommentare:

 1. Eiköhän meillä täällä Suomessa ole tapana, että kun koulut alkaa ostetaan uudet takit ja muut vermeet, vaikka olisi millainen helle. Joten on se voinut olla lämmintä silloinkin...Täällä on kyllä jo pudonnut lämpötilat tuohon alle + 20 asteeseen ja hyvä niin, kun koulut jo alkoivat. Ei tarvitse paahteessa paahtaa.

  AntwortenLöschen
 2. Täällä on juuri sopivasti lämpöä, ja tokihan 20 astetta jo vaatii palttoon päälle. Tosin tyttönen ei noissa tamineissa varmaan paljon heinäkasoissa kieriskellyt :)

  AntwortenLöschen
 3. Kiva kuva, vaihteleehan tuo, mutta minä muistan vain lämpimät elokuut, äitini ei ollut laittamassa takkia päälle ;)

  AntwortenLöschen
 4. Hieno tuo sinun takkisi. Luulen kyllä, että kuuma oli tuolloinkin, mutta uskoisin, että kun nyt halusit poseerata uudessa takissa, antoi isä periksi.
  Pari päivää sitten täällä oli 25°C ja se oli aivan liikaa, laiskotteluksi meni päivä. Viime vuonna muistan olleen 30°C astetta koulujen alkaessa,mikä oli jo kidutusta. Onneksi teillä koululaiset ovat vielä lomalla.

  AntwortenLöschen
 5. Nuo sinun vanhat kuvat on aina niin ihania! Mikä tunnelma. :) Nauti lämmöstä, täällä Itä-Suomessa on +11 astetta, koleaa ja kosteaa.

  AntwortenLöschen
 6. Ei muuta kuin kölschiä nauttimaan noissa lukemissa. Meillä tänään taiteiden yö eikä silloi soisi satavan!

  AntwortenLöschen
 7. Sari: yli +30 on turhan lämmin koululaiselle
  sirokko: tuskin kieriskeli, kun oli rusettikin päässä
  Hannele: toki vaihtelee
  Clarissa: no teillähän onkin ollut kuumaa, meidän hellehän oli keväällä
  TaiNa: oho, onpas koleaa
  Helena: kivaa taideiltaa

  AntwortenLöschen
 8. Allu, minä olin oikeesti heinätöissä, eikä silloin mitään rusetteja;-)

  Ymmärrän aika hyvin,että Köln kuhisee turisteja.

  AntwortenLöschen