Sonntag, 20. November 2011

Kuluneella viikolla olen

- istunut joka päivä aamusta iltaan kotona ja kuunnellut porakoneiden ja vasaroiden meteliä, hengittänyt pölyä ja palellut, kun remonttimiehet ramppaavat jatkuvasti ulos ja sisälle ja ovet ja ikkunat on jatkuvasti auki
- pessyt ja silittänyt monta koneellista pyykkiä
- pessyt Allumiehen kännykän perusteellisesti +40° C:ssa (mitäs jättää sen taskuun!)
- käynyt Sixum Saxophonkvartetin konsertissa upeissa puitteissa 18. kerroksessa kaupungin yllä ja syönyt siellä herkullista fingerfood ja juonut hyvää viiniä
- käynyt ystävien luona illallisella ja syönyt Reininmaan hapanpaistia, johon tulee mm.rusinoita ja piparia mausteeksi. Sen kanssa tarjottiin perunaknödeleitä, joista en tule koskaan pitämään.
- käynyt toisten ystävien luona illallisella syömässä ankanrintaa ja kurpitsarisottoa
- käynyt valitsemassa markiisikankaan terassin tulevaa pergolaa varten
- saanut uuden kiinalaisen kummitytön Plan Internationalin kautta

-harmitellut, ettei terassille voinut sattuneesta syystä istua nauttimaan lämpimästä lauantain auringosta. Se sattunut syy näkyy tästä kuvasta.


Ja tänään tämä lähtee tällaiseen paikkaan
foto: www.schloss-drachenburg.de


kuulemaan tällaista trioa ja iloitsee etukäteen varmaankin upeista puitteista ja ihanasta musiikista.
Hauskaa sunnuntaita!

Kommentare:

 1. Arkea ja juhlaa viikkosi täynnä! Onnea uudesta kummilapsesta. Minulla on muutaman ystäväni kanssa yhteinen kummilapsi Itä-Timorissa juuri Planin kautta.

  Ihanaa päivää!

  AntwortenLöschen
 2. Onpa ollut tapahtumarikas viikko! Siinä on Alua viety suuntaan jos toiseenkin. ;-)

  AntwortenLöschen
 3. Katja: meille jo toinen kiinalaistyttö, ensimmäinen projekti päättyi ja sain nyt uuden. Intian matkan jälkeen olen miettinyt intialaisen tytön ottamista.
  Hippu: kuulostaa listalla tapahtumarikkaalta, mutta itsellä on se tunne, että on istunut kököttänyt lamaantuneena kotona ja odottanut, että remontti saatais vihdoinkin päätökseen.

  AntwortenLöschen
 4. Kyllä on ollut mielenkiintoinen viikko, jos ei ota rempan aiheuttamia vaivoja huomioon.
  Onnea uudesta kummitytöstä♡ ja nautinnollisia hetkiä Haydnin, Mozartin, Brahmsin parissa!

  AntwortenLöschen
 5. Onneksi olet sopivasti päässyt remonttia karkuun tasaiseen tahtiin ... :)
  Ihanaa sunnuntaita, nautihan konsertista!

  AntwortenLöschen
 6. Clarissa: rouva on taas tutkinut tarkkaan webbisivua
  MaaMaa: varmasti nautin, kiitos

  AntwortenLöschen
 7. Minun tuttavani pesi miehensä MP3-stoittimen. Pesun jälkeen musiikki oli edelleen tallella. Eikö kännykkään jäänyt mitään?
  Perunaknödeleistä en minäkään ole oppinut pitämään.
  Onnea kummilapsesta! Ja nautihan konsertista kaiken remonttitouhun päälle.

  AntwortenLöschen
 8. Sira: Nokia tuli pestyä niin perusteellisesti, että mitään ei jäänyt talteen. Oli onneksi työpaikan känny ja olivat siellä muutenkin hommaamassa kaikille uudet, mutta nyt on opeteltava olemaan jonkin aikaa ilman. Tai siis mies kyllä tykkää olla ilman, mutta minä en saa häntä sitten aina kiinni, jos tulee täällä työmaalla jotain vaikeita kysymyksiä.

  AntwortenLöschen
 9. Luulin, että laitoit linkin tutkimista varten ja tein vain työtä käskettyä☺

  AntwortenLöschen
 10. Vaihtelevat äänimaiset on sulla totisesti ollut tällä viikolla! Voisin myydä sinulle vähän hiljaisuutta Lompolassa, jonne on satanut vihdoin lunta!

  Mukavaa ensi viikkoa ja tsemppiä remontissa!

  AntwortenLöschen
 11. Knödeleistä tuli mieleen, että sinua takuulla kiinnostaa kirja, jota juuri luen. Siinäkin juuri knädelit ovat ongelma...;-)

  Toivottavasti saat pian RAUHAN!

  AntwortenLöschen
 12. PS. pesin muutama viikko sitten kaksi kuulakärkikynää. Toinen kynä toimi myös pesun jälkeen, mutta pyjama oli saanut mustia täpliä.

  AntwortenLöschen
 13. Sullehan on tapahtunut ihan hurjan paljon juttuja viikon aikana! Remontin alla on kurjaa olla,mutta Sixum kuulostaa ihanalta ,samoin kuin matkasi tänään.
  Harmi puhelinta...
  Ja onnea uuden kummilapsen johdosta!

  AntwortenLöschen
 14. Onnittelut täältäkin kummilapsen johdosta! Sama on ollut harkinnassa myös meillä.

  Klößeihin tykästyin ite heti kerrasta. Johtunee yleisestä mieltymyksestäni asioihin, jotka ei juurikaan maistu miltään. Oon tarjoillut niitä aina välillä suomalaisille vieraille, mutta eivät ole mokomat oikein vakuuttuneet :)

  AntwortenLöschen
 15. Clarissa: tiesin, että tottelet
  Helena: en ole vielä kyllä kaivannut lunta, sitä ennen pitää ehtiä käydä katsastuksessa, sinne kun ei voi mennä kesärenkailla lumen aikaan
  Leena: Knödelit on mulle aina ongelma, varsinkin kun isäntäpari kehuu niin kamalasti niitä ja minä yritän kohteliaana saada yhden alas kurkusta
  Yaelian: Sixum oli erikoinen, mutta eilisen konsertin puitteet siinä valaistussa satulinnassa Reinin yllä kukkulalla, ne vasta upeat oli. Tuli mieleen Prinsessa Ruusunen.
  Oili: meillä on ollut vuodesta 2001 jo kiinalainen kummityttö. Silloin käytiin Kiinassa ja tajusin, miten tärkeää on tukea nimenomaan tyttöä. Mulle on jäänyt niistä klößeistä trauma, kun joskus koululaisena oltiin telttailemassa Saksassa ja oli yllättäen Fronleichnam ja kaupat kiinni ja oli pakko mennä vähistä rahoista huolimatta ravintolaan. Tilattiin jotain, jossa luki sanan alussa Kartoffel, kun se oli tuttu sana ja sitten sieltä tuli sellaisia liisteripalloja, siinä meni kiinnostus knödeleihin ja klößeihin.

  AntwortenLöschen