Mittwoch, 4. Juli 2012

Matka alkoi näin


Hotellin kylppärin ilmastointi, kylppärin ovi ja huoneen ikkunalauta.
Ai Venäjällä vai? Ei kun kolme tähteä Helsingissä.

Kommentare:

 1. Allu, älä pilkkaa isänmaata! Tuo on sieltä rajan takaa, tämmöistä ja pahempaakin olen siellä nähnyt.Käyn Viipurin Pyöreän tornin vessassa. Mää en voinut tehdä siellä mitään, mitä piti.

  Olisit mennyt Hotelli Helsinkiin...Siellä on vuoteetkin sellaiset, että kun herää, on kuin olisi nuortunut 10 vuotta. Täytyy välillä käydä siellä nukkumassa;-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Venäläinen motelli oli paljon siistimpi!
   Hotelli Helsingistä on huonoja muistoja: huone oli kamalan pieni ja naapuridiskon musiikki kuului sinne koko yön enkä saanut nukuttua yhtään.

   Löschen
 2. Mitäs sä nyt tuollaiseen paikkaan menit, ei niitä varmaan helpolla löydy!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hotellin piti olla aseman lähellä, kun lähtö oli kuudelta aamulla. Hotellit oli nyt kalliita, varmaan EM-kisojen takia ja köyhänä oli varaa vain tuohon, vaikka sekin oli paljon kalliimpi kuin paluumatkan Holiday Inn Elielinaukiolla. Ystävällisiä olivat kyllä ja sain aamulla doggybagin, kun en ehtinyt saamaan aamiaista.

   Löschen
  2. No tuo lievensi hiukan asiaa, siis ystävällisyys ja doggybag. Ei pistetä kuvia hesariin.

   Löschen
 3. Postaustasi lukiessa ja kuvaa katsellessa tulee väistämättä mieleen, että rahalla saa ja hevosella pääsee. Toivottavasti matkasi oli muutoin onnistunut.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Muuten matka oli onnistunut ja kun yritin olla katsomatta noita kohtia hotellihuoneessa, niin selvisin siitäkin.

   Löschen
 4. Voisit kylla julkaista taman paikan nimenkin, etta osaisimme valttaa Suomen lomillamme. Ystavallisyyskaan ei kata tuollaista tasoa!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Pitäiskö sittenkin paljastaa. Se oli a*r*t*h*u*r. Booking.com'issa joku muukin kirjoitti että the bathroom roof was falling in and the tiles had already fallen off.

   Löschen
 5. Minun kiskurihintainen Norjan kongressihotelli ei sentään tuolle tasolle yltänyt, vaikka siellä pulut tulut lenteli huoneessa ja muuta hauskaa.

  Mutta pääsit sentään naapurista takaisin kuokkinesi?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Päästivät pois, vaikka rajalla oli aika hidasta meininkiä, kun vain yksi luukku auki ja paljon ihmisiä tulossa Suomeen.

   Löschen
 6. Jopas oli järkyttävässä kunnossa....En ole vielä itse moiseen Helsingissä joutunut.

  AntwortenLöschen
 7. Täytyy vielä jatkaa kun luin muut kommentit. Osasin jotenkin epäillä tuota hotellia, kun olen kuullut sen nuhjuisuudesta. Edullinen se kyllä on, mutta tiedänpä ohittaa jatkossakin.
  Hotelli Helsingissä ei nykyisin ole discoa, joten siellä on tosi hiljaista ja rauhallista. Osa huoneista on kyllä pieniä. Itse käytän aina sitä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Otin sen vaan ihan hinnan takia ja siksi, ettei tarvinnut mennä taksilla tai ratikalla. Paluumatkalla olin Holiday Innissä asemalla, kun se oli silloin paljon halvempi (ja parempi).

   Löschen
 8. No huh huh. Minäkin olen kuullut huhuja, että tuo hotelli on aika nuhruinen. Kouluaikana tuolta olisi saanut helposti harjoittelupaikan, mutta en uskaltanut mennä sinne, kun kaikki varoittelivat kyseisestä paikasta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olen kerran ennenkin ollut vuosia sitten ja silloin kirjoitin kyselylomakkeeseen, että tulen sitten vasta uudelleen, kun kylppärin katon home on pois. Nyt ei ollut hometta, mutta noita muita.

   Löschen
 9. O-ou :(
  Tietääpä olla käyttämättä ja suosittelematta moista outoa paikkaa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Muuten ihan o.k., kivasti sisustettu ja ystävällinen palvelu, mutta ei Nurkkalintukaan saisi katsoa nurkkiin.<3

   Löschen
 10. :D
  Ei niin, nurkkiin en kurki, mutta nurkista kyllä.

  Jatkan postaustesi lukemista, kirimistä nyt riittää....
  Hyvää viikonloppua!

  AntwortenLöschen