Montag, 15. Oktober 2012

****KU

Alkukirjainhaaste oli kuluneella viikolla loppukirjainhaaste, loppukirjaimet KU.
Tuli heti mieleen laukKU. Tässä minun kaikkien aikojen huippulaukkuni eli Lo-ng-cham-pin Le Pliage, jollaista en aikanaan halunnut itselleni missään nimessä kun olin sitä mieltä, että hinta on aivan liian korkea tuollaisesta muovikassista, kunnes sitten kerran jossain pitkällä matkalla lentokentällä näin, miten paljon tavaraa yksi nainen sai siihen mahtumaan. Siitä lähtien minulla on käsimatkatavaraa varten lennoilla aina tämä laukku. Se on nähnyt jo paljon maailmaa ja kantanut kamalan painaviakin lasteja ja silti ehjä. Se on kevyt, sen saa lytättyä yhteen ja pantua matkalaukkuun ja lentokoneessa sen saa muotuiltua juuri sopivan malliseksi.


Kommentare:

 1. Minulla on aivan sama laukku ja ostettu lentökentältä ja ollut monet reissut mukana. Todellinen tilaihme, mutta oli yllättävän hintava. Silti: Kannatti ostaa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On se kyllä sitten ollut hintansa väärtti.

   Löschen
 2. Tuo näyttääkin sellaiselta jonne saa puoli kotia mahtumaan;D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä mä varmaan puoli kotia olenkin siinä kuljettanut ja kirjoja Suomesta ja läppärin ja vaikka mitä.

   Löschen
 3. Pelkään pahoin, että minäkin lopulta sorrun tuohon. Senhän saa kotonakin lytättyä kasaan, mahtuu siis hyvin laukkuarmeijani joukkoon.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Eihän se laukkuarmeija ole taistelukunnossa, jos ei ole tuota mukana.

   Löschen
 4. Täysin samaa mieltä, sillä laukku on kevyt ja kätevä matkoilla. Käytän sitä toki muulloinkin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tuota isoa käytän yleensä vain matkalla, kotikäyttöön on pienempi(ä).

   Löschen
 5. Meine Güte, die Tasche sieht genauso aus wie meine, die ich vor ein paar Jahren für wenig Geld bei Tchibo gekauft habe, liegt bei uns immer zusammengefaltet im Auto, um unerwartet große Einkäufe aufzunehmen. Wußte gar nicht, dass es die auch in CHIC und EDEL gibt.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hatte ich auch mal, aber ist direkt kaputt gegangen und ich musste (ungern) zugeben, daß in dem Fall das Original wesentlich besser verarbeitet ist.

   Löschen
 6. Nyt on pakko udella, että miten paljon suunnilleen tuo maksaa? Olisi kyllä mahdottoman kätevä juuri nimenomaan lennoilla.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Luulen, että ohjehinta on nykyään jotain 75 euroa.

   Löschen
 7. Ilmankos yhdellä minun ystävällänikin on juuri samanlainen laukku! Varsinainen tilaihme se taitaa olla, kun monilla kommentoijillakin se on. Itse raahaan toistaiseksi reppua...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Reppu painaa liikaa eikä sitä saa aina mahtumaan matkalaukkuun niinkuin tuon.

   Löschen
 8. Minulla on melkein aina reppu käytössä. Niitä on rinkasta minireppuun asti ja hyvin olen pärjännyt, varsinkin kun en pidä mistään laukuista tai kasseista, joita pitää kantaa käsissä. Matkalaukku on poikkeus pidemmillä matkoilla.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On meilläkin aina yksi reppu mukana, mutta se on miehen käsimatkatavara.

   Löschen
 9. Minakin tykkaan repuista kasimatkatavarana. Se on sitten mukava paikan paalla, jos mennaan vaikka patikoimaan tai vaikka ihan kaupungissakin. En tykkaa kantaa kadessa mitaan, reppu menee aina napsasti selassa. Olisi kiva loytaa sellainen reppu jonka voisi saada tarpeen tullen isommaksi. Onko kukaan tormannyt sellaiseen?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Niinkuin tuossa jo sanoin, on meillä aina reppukin mukana, eihän sitä tuollaisen ison kanssa patikoimaan lähde. Mulla on usein mukana sellainen Breen käsilaukku, jota voi pitää reppuna, se on kätevä. Meidän Jack Wolfskinin reppu on sellainen, että sitä saa niillä "vöillä" isommaksi tai pienemmäksi. Vetoketjulla isommaksi saa mm. tämän

   Löschen