Dienstag, 11. Dezember 2012

Viikonlopun taide

Lauantaina kävin tilaamassa kehykset, en omaan kuvaani vaan Vietnamista ostettuun mustavalkokuvaan, joka muuten näköjään löytyy valokuvaajan nettisivultakin, se on keskimmäinen kuva, joka esittää ihmisiä työssä pellolla ja kuvassa on todella upea valo, jota ei tuosta pienestä koosta niin näy. Kehysliike, jota käytämme, on valtavan iso liike, jossa on mahdottomia määriä valmiita kehyksiä ja vaikka mitä malleja räätälöityihin raameihin. Itse en osaisi yhtään alkaa sieltä jotain etsimään, mutta niillä myyjillä on todella silmää, he osaavat ihan heti ehdottaa sopivaa.


Sunnuntaina käväisimme Wuppertalissa taidenäyttelyssä tässä vanhassa talossa Wupper-joen rannalla. Siinä työskentelee monta taiteilijaa.

Ikkunasta näki alas joelle ja ylhäällä näkyy ilmassa kulkevan ns. Schwebebahnin kiskot, joista vaunut roikkuvat alaspäin. Tuttavamme osallistui näyttelyyn ja myi tekemiään paperimassatöitä. Kuvassa oleva kirahvi on myös hänen tekeleensä

ja nämä eläimet

ja mopsit myös. Joku mies ihaili noita koiria, jotka ovat todella niin aidon näköisiä ja harmitteli, ettei hänellä ollut kameraa ja otin sitten kännykällä häntä varten kuvan.

Mopsien jälkeen poikkesimme sitten vielä taidemuseoon katsomaan toisenlaisia mopseja*, sillä siellä oli Rubens-näyttely. En nyt hänestä niin kamalasti välitä, mutta kun kerran oltiin lähellä, niin kierrettiin nopeasti läpi.

*saksan kielessä nimitetään leikillään naisten rintoja mopseiksi

Kommentare:

 1. Hienoja nuo mustavalkokuvat, ottaisin seinälleni minäkin, monta! Miten sait kuvan rypistymättä kotiin saakka, pakattiinko se hyvin liikkeessä?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Valokuvaajan vaimo laittoi kuvan sellaiseen tukevaan rullaan, jonka laitoimme matkalaukkuun. Se kuva on nyt tosin vieläkin vähän rullalla, joutuvat panemaan sen oikoon ja passpartout tulee vähän kuvan päälle.

   Löschen
 2. Habe schon gehört, dass ihr in Wuppertal wart, nett das bebildert zu sehen.

  AntwortenLöschen
 3. Hienot ne kuvat;ja raamin kanssa varmaankin tosi kaunis se kuva seinällä.,
  Onpa söpöt oikean näköiset ei oikeat eläimet!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. R. tekee todella hienoja eläimiä, meillä on häneltä possu, sammakko ja sudenkorento.

   Löschen
 4. Oli varmaan vaikea valita kuva noin monen upean joukosta.

  Onpa teillä taitavia tuttavia! Tänne ei huhu sentään ollut vielä kulkenut teidän Wuppertalin visiitistänne *hyvä vitsi*

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. No kun sun siskos ei ollut siellä näyttämässä taitojaan☺

   Löschen
  2. Koko tuo suku näyttää olevan samaa laatua!

   Löschen
 5. Upea valokuva! Sen lisäksi moni muu kuva olisi minulle kelvannut.

  AntwortenLöschen
 6. Aivan mahtavan upeita eläimiä. Tuollaisen mopsin minäkin voisin ottaa toisin kuin sen dreeverin, joka meille kuulemma kotiutuu huomenissa....

  AntwortenLöschen
 7. Mopsit ovat ihania. Meillä katselee mopsi vastapäisellä parvekkeella kaduilla kulkevia ihmisiä, meitä, mitä kaikkea tarkasteleekaan pää kallellaan. Sellaisen koiran haluaisin minäkin....

  AntwortenLöschen