Freitag, 12. April 2013

Friday Favourite Photo

Meidän kadulla käy huonosti käyttäytyviä koiria tai pitäisi varmaan sanoa huonosti käyttäytyviä koiran omistajia, jotka päästävät mielellään koiransa asukkaiden etupihalle kakkaamaan. Eilen yhden lapsiperheen pikkutyttö oli piirtänyt kivan kieltotaulun, jossa lukee: tässä ei ole koirien vessa, tässä leikimme me. Antakaa sen olla!!! Sopivasti muutama söpö (kirjoitus)virhe tekstissä.  Ja huomatkaa puhelin koirienkakattakävelyttäjän korvassa.


Kommentare:

 1. Meillä on naapuri, jolla on neljä kissaa, jotka luulevat meidän pihan olevan vessa. Kotona saavat ruokaa ja sitten suoraa päätä tänne kakalle. YÄK! Ei auta, vaikka olemme muiden naapureiden kanssa yrittäneet puhua kissanomistajille, kuntakin jo lähetti heille ohjeita. Vihaisesti rouva vain totesi: kissojen pitää saada juosta vapaana, ei ne ole mitään koiria. Huh huh. Auttaisikohan tuollainen selkeä ohjetaulu. Tuskin tässä tapauksessa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kauhulla jo ajattelen, että meidän naapurin lapsille ostetaan näinä päivinä kaksi kissanpentua. Mitenkähän käy, kun meillä on yleensä aina terassin ovi auki. Tuleeko ne kissat huomaamatta tänne ja me lähdemme itse jonnekin. Ystävien olkkariin oli tullut naapurien kani, oli mennyt pianon taakse piiloon.

   Löschen
 2. Kivan värikäs kieltotaulu! Meille taloyhtiö toi joka asuntoon kirjeen, että koirat ja kissat eivät saa kulkea piha-alueella ja porraskäytävissä vapaana, ja jos ne SYNNYTTÄVÄT jätöksiä rappukäytävään, on omistajan kerättävä jätökset pois.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ai niitä synnytetään? Pitäisköhän täälläkin vaihtaa tekstiä?

   Löschen
  2. Minun olisi tehnyt mieli soittaa isännöitsijälle, että minä en omista kissaa enkä koiraa, mutta jos omistaisin, minun kotieläimeni ainakin synnyttäisivät pentuja eivätkä jätöksiä :)

   Löschen
 3. Tuo kuva varmaan tepsii paremmin kuin mitkään aikuisten kiellot, toivottavasti.

  AntwortenLöschen
 4. Tuopa on hieno kieltotaulu! Meidän pihassa ja talossa kissat juoksevat irrallaan ja lasten hiekkapaikka näyttää olevan niiden mieluinen vessa. Viime keväänä jouduttiin vaihtamaan hiekka, mutta auttaako se mitään...ei kerrassa mitään! Joskus naapureiden kissat naukuvat rappukäytävissäkin. Minä en niitä koskaan sisään päästä, jos sattuvat alaovelle samaan aikaan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kamalaa, että pikkulapset voivat saada sitä hiekkaa sitten suuhunsa.

   Löschen
 5. Söpö kieltotaulu. Toivottavasti siitä on apua!

  AntwortenLöschen
 6. Jos ei tämä tepsi, niin ei sitten mikään. :-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Varmaan kuitenkin paremmin kuin aikuisten kieltotaulut.

   Löschen
 7. No tuon pitäisi auttaa.Hyi tuhmia koiranomistajia.Koirat eivät ole koskaan syypäitä;omistajansa ovat...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tietenkin omistajien vika, koirat ei osaa lukea kieltolappuja.

   Löschen
 8. Hah hah, siitäs saivat. On varmaan taiteilija katsellut, kun koiranomistaja vaan puhuu kännykkään, kun koira on tarpeillaan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ilman muuta ne lapset on hänen puhuvan kännykkään, olen ihan varma.

   Löschen
 9. Toivottavasti on tehokas kieltotaulu. Kissat ovat täälläkin ongelma ja suuri harmi. Jätöksiä kukkapenkit ja piha täynnä. Koiria ulkoilutetaan kauempana toisten pihoista, mutta kissat juoksevat täällä vapaana.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kissoja riittää täälläkin, tänään oli taas pikku-Lolita meidän pihassa.

   Löschen
 10. Tuo ei voi olla tehoamatta! Hauska ja hellyttäväkin. Toivottavasti on laminoitu, jotta säilyy.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oli oikein hienosti laminoitu, toivottavasti pysyy siinä paikallaan.

   Löschen
 11. Tuo on aivan mahtava! Luulisi tehoavan ja ehkä joku siitä itsensä tunnistaa.
  Nyt kun itsellä on koira huomaa miten vähän ihmiset koiriensa kakkoja siivoavat. Itse otamme aina jätökset pussiin ja viemme roskiin, mutta varsinkin näin kun lumet sulaa, tahtoo niitä kakkoja olla joka puolella.

  AntwortenLöschen