Mittwoch, 28. Oktober 2015

Mikä vuodenaika?

 Naapureilla on halloween
mutta tavaratalossa oli tänään jo täysi joulu, vähän turhan aikaisin27 Kommentare:

 1. Allu, joulu ei voi koskaan tulla liian aikaisin! Ostin kaikki joululahjat Saksasta ja Itävallasta. Nyt on pukin paketointipaja sitten meidän ollkkarin ruokapöytä;) Ihanaa: JOULU!!!!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Minäkin tykkään adventtiajasta ja joulusta, mutta lokakuu on mulle liian aikaista.

   Löschen
 2. Tuolla alakuvan kaupassa menisin varmasti niin sekaisin, että en pystyisi ostamaan mitään. Turisteille tuo kiirehtiminen on kiva, mutta paikallisille ei. HK

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tuolla oliskin teille ostamista ja Primark ei ole sekään kaukana. :-)

   Löschen
 3. Meillä ei ole vielä halloweenia eikä joulua....tosin yhden joululahjan olen jo antanut ja on jo käytössäkin, joten siltä osin kaikki on ajateltu.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täällä näkyy halloween aina enemmän, mutta ekaa kertaa näin nyt tuon hautausmaan talon edessä.

   Löschen
 4. Kyllä täälläkin jo alkaa joulu näkyä kaupoissa ja minusta se on kyllä liian aikaisin. Vaikka niinhän se ainakin täällä nykyisin menee, että kun joulukoristeet riisutaan, niin mämmi ilmestyy pakastealtaisiin.
  Ehtisi ne aina vähän lähempänä ko. juhlaa, ainakin minun mielestäni.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täällä tulee aina kaksi juttua yhtäaikaa, nyt halloween ja joulu, sitten heti perään karnevaalit ja pääsiäinen.

   Löschen
  2. Mämmiähän saa Suomen kauppojen (ei kaikkien) pakastealtaista ympäri vuoden mistä olen erittäin tyytyväinen. Nautiskelen pääsiäismämmit kesällä, eikä haittaa yhtään "väärä" vuodenaika. Joulun juttuja en kaipaa loka- enkä marraskuussa.
   paskeriville

   Löschen
  3. Huh,ai olet mämmin ystävä. Mämmi ja talkkuna on tuon mun kämppäkaverin inhokkeja, en ikinä unohda, kun se sai maistaa talkkunaa.

   Löschen
 5. Jos minulta kysyttäisiin, niin joulutouhotuksen voisi aloittaa joulukuun alussa (tai ekana adventtina, jos se on marraskuun puolella). Mutta eipä kysytä. Eilen koiranpoikaa ulkoiluttaessani kauhistelin ties kuinka monia parvekkeilla roikkuvia jouluvaloja...

  AntwortenLöschen
 6. Huh joulu, kuvasta tuli sellainen äkkimakea maku suuhun. Nuo hautakivet on kyllä aika huikeita pihakoristeita. Pitäisköhän hankkia semmoinen jo valmiiksi puutarhan kulmaan, isäntä voisi sitten kuopata minut sinne kaikkien (muiden) edesmenneiden lemmikkiensä kanssa. (Täällä ei ole polttohautausta eikä uskonnottomien hautuumaata).

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Toi Rest in pieces on hyvä, sopisko se teidän puutarhaan. Meillä hautaavat lasten marsuja, mutta koirat viedään koirien hautausmaalle tai poltetaan.

   Löschen
  2. Mieskin tykkäs siitä - kun en elävänäkään kuulemma meinaa koossa pysyä :D

   Löschen
 7. Pidetään nyt kiirettä tuon joulun kanssa, että ehditään mukaan heti tammikuun alusta koristamaan kotia pääsiäispupuilla ja muilla tilpehööreillä.
  Meillä oli muutama päivä sitten halloween-verstas, kun pikkuväki piirteli ja askarteli mitä pelottavimpia kurpitsanpäitä ja muuta kauheaa, tyytyväisinä veivät (onneksi) mukanaan koteihinsa. Tuosta päivästä onkin tullut lasten keskuudessa aina vaan suositumpi ja mitä lapset edellä sitä vanhemmat perässä – ainakin tässä asiassa.

  AntwortenLöschen
 8. Tänään on kekrijuhlat, joihin olen saanut ties kuinka monta kutsua, mutta en siis jaksa lähteä.

  Kaamosvalot on mullakin kyllä ulkona...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Väsyitkö matkalla liikaa??

   Löschen
  2. Ehei, mutta pimeä tulee paljon aiemmin juuri tuohon talviaikaan siirtyisen takia. Eikä täällä ole lunta, joka antaisi valoa.

   Löschen
 9. Hienot Halloween -koristeet! Minäkin laitoin postauksessa äsken liian aikaisesta joulusta,en ollut uskoa silmiäni kun menin herkkukauppaan,

  AntwortenLöschen
 10. Ostin minäkin tänään muutaman paikallisen joulukoristeen. Ne ei kyllä olleet onneksi kauheesti tyrkyllä, mutta kivaa uutta joulukuuseen.
  Pöytävuori tänään pilvessä, eikä onneksi enää kauhean kuumaa.
  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mun on aina ollut vaikea tottua joulukoristeisiin jossain kuumassa tai ihan vaan Nizzassa niitä oli palmuissa, kyllä kuusi on aina kuusi, ei sille vedä palmu vertoja.

   Löschen
 11. Näin tämän vasta nyt, ja nauratti kauheesti toi "rest in pieces" :D

  AntwortenLöschen