Sonntag, 19. Juni 2016

Iittalassa ja kansalliskirjastossa

Ei se Suomen matka pelkkää mässäilyä ollut, olihan siellä vähän kulttuuriakin mukana. Kävimme mm. Iiittalan naivistinäyttelyssä.


Pidin erityisesti Jukka Itkosen töistä.


Tämä oli kaikkein hauskin: Omakuva istumassa arkin katolla Franciscus Assisilaisen kanssa. Jos oikein tarkkaan katsoo, näkee ne kaksi tyyppiä istumassa arkin katolla. Oli niin vaikea kuvata, kun vastapäinen ikkuna heijasti pahasti.


Kansalliskirjastossakin kävimme ja oi mikä ihanuus,  sehän on kunnostettu hienosti, kannattaa käydä katsomassa.Kommentare:

 1. Todellakin, mikä ihanuus tuo Kansalliskirjasto. Jukka Itkosen töistä pidän minäkin. Miksihän me olemme nykyään niin "kiireisiä", että ajamme vain ohi Iittalat ja muut. Onneksi on tämä sun blogisi:-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mä en muista tunteneeni Jukka Itkosta ennestään, oli kiva löytö.

   Löschen
  2. Lastenkirjoista muistin nimen, kiva kun löysit ja laitoit kuvia näytille tännekin.

   Löschen
 2. Pitkään aikaan en ole käynytkään Iittalassa, silloin taisi olla Olavi Vaarulan naivismia tarjolla, pitänee ottaa uudestaan ohjelmaan. Kansalliskirjastossa en ole koskaan käynyt, jep, tunnen suoranaista häpeää siitä. On niin iso paikka että pelkään eksyväni...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä on seinällä yksi Olavi Vaarula KLIK

   Löschen
 3. Iittalan olen yrittänyt saada ohjelmaani mahtumaan joka vuosi. Viime kesänä ihastuin yhteen patsaaseen (Eino Viikilä), mutta se oli myyty. Somen kautta vihdoin sain yhdeyden taiteilijaan ja hän teki minulle oman patsaan!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En muista nimeä, mutta varmaan olen joskus nähnyt Iittalassa. Wow, sait unikaatin, hienoa!

   Löschen
 4. Kaisa-kirjasto on myös hieno, toki se on moderni.

  AntwortenLöschen
 5. Onpa upea tuo kansalliskirjasto.Ja naivistiset työt ihastuttavia:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Molemmat kannatti käydä, vaikka on siellä naivistinäyttelyssä aika paljon sellaisiakin tauluja, joista emme lainkaan pitäneet.

   Löschen
 6. Ooh, minunkin on pitänyt käydä tuolla kirjastossa, kun en ole siellä remontin jälkeen käynyt. Ilmeisesti siellä sai myös valokuvata?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Laukku piti laittaa säilytykseen, mutta kamera ei ollut ongelma.

   Löschen