Tämä üäivän kirja on ehdottomasti Ottolenghin Jerusalem, jossa on hirveän hyviä reseptejä. Meillä on pitkä viikonloppu, sillä maanantaina on Saksan yhdistymisen vuosipäivä ja meillä on sekä tänään että maanantaina ruokavieraita ja he saavat myös herkkuja Jerusalemista.
Onnea für den Tag der Deutschen Einheit! Olin tänään kirjamessuilla, joissa Saksa oli yksi teemamaa; kuuntelin mm. Wladimir Kamineria.
AntwortenLöschenSuosittu kirjailija, kirjoittaa saksaksi, vaikka äidinkieli on venäjä.
LöschenTiedonhaluinen kun olen, kävin tutustumassa tuohon kirjaan, kerro sitten mitä valitsit siitä vieraille.
AntwortenLöschenNo eilen illalla saivat http://www.ottolenghi.co.uk/roasted-sweet-potatoes-fresh-figs-shop
LöschenTosin mä en viitsi keittää sitä siirappia itse vaan laitan Crema di balsamicoa, kun en näe siinä maussa suurta eroa ja on paljon vähemmän työtä ja hyvin meni kaupaksi.
Sama kirja minulla,tosi hyvät ohjeet:)
AntwortenLöschenJoo, tiedän ja sun blogissahan on toi bataattiresepti(kin). Käytiin turkkilaisessa kaupassa ja siellä oli hyviä viikunoita, joten päätin tehdä tota ja kelpas meidän elintarvikekemistiviikunanasiantuntijavieraalle.
Löschen