Mittwoch, 18. Juli 2018

Tähdellistä ja tähdetöntä aamupalaa

Eilen tapasimme kaupungilla kaverin myöhäisen aamupalan merkeissä. Muutama kuukausi sitten Michelinin tähden omaava kokki päätti muuttaa tavallisesta ravintolasta bistroon ja päätimme testata paikkaa ja kyllä kannatti. Paikan nimi on NeoBiota eli uusi elämä. En tiedä mihin nimi viittaa, se voisi viitata omistajien uuteen elämään tai sitten vaikka katuun, jolla se sijaitsee, sillä se oli vielä aikanaan paikkakunnalla muuttaessani todella huonomaineinen, prostituutiosta tunnettu katu, jonka läpi en koskaan kulkenut. Vuosien mittaan tytöt ovat siirtyneet muihin maisemiin ja kadusta on tullut in-paikka. Jos oikein muistan, kadun molemmissa päissä oli muuri, joka esti näkemästä suoraan kadulle.




Tänään pelasikin aamupalani sitten eri liigassa. Kaapista löytyi vain näkkileipää ja yksi avokado, mutta hyvää oli sekin. +20C tuntuu aamulla ihanan viileältä ja kahvi maistuu aamun lehteä lukiessa.


Nyt pitäisi jaksaa lähteä kuntosalille, kääks.

6 Kommentare:

  1. Täällä on nyt +32 C ja ulkona on liian kuumaa, ehkä varjossa kuten eilenkin istuin ja luin. Sisällä on vähän viileämpää. :) Niin, ja olen Lapissa. Meidän piti lähteä tunturissa käymään jo viime viikolla ja tällä viikolla Saariselälle, mutta näillä keleillä ei vaelleta, ei edes minua terveemmät. ;)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Sukulaismies oli viikon vaeltamassa Lapissa ja kaipaili edellisvuosien viileyttä.

      Löschen
  2. Herkullisen näköistä. TUo taitaa olla jonkinlainen trendi;ainakin täällä monien fine dining-paikkojen kokit/omistajat ovat sulkeneet ja avanneet simppelimmän paikan,jossa hinnatkin normaalimpia.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Trendi tosiaan, nyt sulki just yksi kolmen tähden kokki ihan yllättäen ravintolansa.

      Löschen
  3. Ihanalta näyttää! Minua jäi nyt vaivaamaan, mitä tuossa menussa lukeva "brunch ist tot" tarkoittaa. Ensin luulin, että se tarkoittaa, että "brunssi on kuollut", mutta 'tot' taitaakin tarkoittaa aikaista. Käännä sie miulle, oo niin kiltti.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Samaa mietin itsekin. Luulen, että ne haluaa sanoa, että sellainen tähänastinen aamiaisentapainen normaalibrunssi ei ole enää ajanmukainen ja he tarjoaa erilaista.

      Löschen