Montag, 20. Januar 2020

Tylsä tammikuu

Olen  taas kerran todennut, että tammikuu on yksi vuoden tylsimmistä kuukausista. Luonto on väritön ja taivas useimmiten harmaa ja on ollut tarve saada väriä elämään.  Myimme lauantaina Ebayn kautta olohuoneen vanhan maton* ja siinä yhteydessä avasimme kellarissa ikiajat varastoidun anopilta perityn persialaismaton ja päätimme levittää sen kellarin lattialle. Sitä ei osta/huoli kukaan ja se vie rullalla paljon tilaa. Siellä se nyt makaa kellarin lattialla ja lämmittääkin vähän. Aina kyllä naurattaa, kun avaan kellarin oven ja näen sen maton. No väriä on ainakin tarpeeksi.


Punaista löytyi tänään päällekin pantavaksi. Kävin UNIQLOn kaupassa ja löysin sieltä 99 eurolla Marimekon  kevyen untuvatakin. Apinan tukka on vähän likainen, mutta pistän nyt silti kuvan tähän.


*Idean uuteen mattoon sain ostin muuten Glowdiasta ja sieltä myös ehdotuksen laiskanlinnon päällystekankaasta, mutta ehdimme vasta lähipäivinä ottaa yhteyttä verhoilijaan. Ensin on saatava kellarin putkiremontti valmiiksi.

8 Kommentare:

  1. Kivan punainenhan tuo matto on. Tammikuu on täällä taas niin värikäs sillä luonto on nyt niin vihreä että:) Ja mikä ihana löytö tuo Marimekon takki,ihana!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. En meinannut uskoa silmiäni, kun näin takin siellä kaupassa.

      Löschen
  2. Allu, meillä olisi ihana tammikuu, jos vain olisi lunta...Nyt on tylsää, harmaata, väärin kaikki. Suomi on neljä vuodenaikaa, joten tämä on syvältä.

    Meilläkin on kellarissa ja välivarastossa aina jokin matto, mutta ei toki anopilta saatua:)

    ♥♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Harmi ettei siellä ole lunta, täällä olen siitä kyllä mielissäni, täällä tulee jo yhdestä lumihiutaleesta kaaos. Paikallinen vitsi sanoo:
      Treffen sich zwei Schneeflocken. Sagt die eine: "Komm, wir gehen nach Köln und verursachen ein Verkehrschaos!“ Sagt die andere: "Nee, ich bleib hier. Das schaffst du auch alleine..."

      Löschen
  3. Hih, ajattelin juuri että anopilta saadut esineet on meillä kyllä pidettävä huushollissa näkyvillä; on tuolla niin tarkka näkö vielä vaikka yhdeksänkymppiä onkin kohta käsillä ;))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Meillä anoppi varmaan istuu pilven reunalla ja pahoittelee tyhmyyttämme, kun emme arvosta hänen kallista mattoaan.

      Löschen
  4. En viitsisi paljoa sanoa tämän perän tammikuusta; no tänään on lämminta taas, mutta ihmeekseni aurinko paistaa. Ehkä kai toisen kerran peräti tässä kuussa?

    AntwortenLöschen