Montag, 3. Mai 2021

Patikkaa ja päkää vuoristossa

Huolimatta viileästä ilmasta patikoimme 11km lenkin Eifel-vuoristossa. Olinkin jo ehtinyt kaivata noita lenkkejä, joita viime vuoden lämpimänä keväänä teimme useita. Nyt siellä oli vain +7C , onneksi anorakkini taskussa oli käsineet.Täällä on siitä jännää, että jostain saattaa yhtäkkiä tulla esiin joku vanha linna.

Kaverit toivat pikniktarpeita ja puolivälissä reittiä löytyi jopa penkkikin.
Kommentare:

 1. Täällä tunnetaan kaikki linnanrauniot, joten ei kyllä tule tuntemattomia yllätyksiä, mikäli retkeilee. Kiva, että pääsitte kävelylle tuonne Eiffeliin. Täälläkin nyt kukkivat vuokot ja leskenlehdet ja osa puista on hiirenkorvilla. Olen nyt uudessa lähiössä tämän kuukauden ja tänään vähän kävelin tuossa ympäristössä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä tänään taas kylmää ja sateista, tosin sadetta kyllä tarvittais.

   Löschen
 2. Jokseenkin yhtä pitkällä näyttää olevan Eifelin kevät eteläisemmän Suomen kevään kanssa. Täällä maa alkaa vihertää, kukat kukkii ja lehdet puhkeaa ja varjossa on jo yli +13 lämmintä.
  Suomen kaupungeissa on kyllä ihan käsittämättömän runsaat kävely- ja pyöräilyreittien verkostot. Lisäksi ihan asutuksen tuntumaan on jätetty polkuja ja hiekkateitä täynnä olevia metsiköitä, ja sitten vielä järvien rannat ja rantapolut. Tässä on nyt mennyt kuukauden päivät näitä reittejä selvitellessä ja lähiseutuja tutkiessa.
  Toukokuu on kyllä niin hienoa aikaa. paskeriville

  AntwortenLöschen
 3. Ihanan viileää teillä ,täällä ollut nyt joka päivä noin 30 astetta. Tuo onkin tosi hyvää sää patikointiin. Kaunista taas:)

  AntwortenLöschen
 4. Hienot kuvat. patikointi on kyllä niin kivaa. Toki täällä Suomessakin, vaikka linnoja tielle sattuu harvemmin. Ainakaan tuntemattomia.

  AntwortenLöschen