Dienstag, 2. April 2024

Pääsiäisviikonloppu 2024

 Kiirastorstaina kävimme katsastamassa uuden väliaikaisen kaupunginmuseon, oikea museo sulkee ovensa remontin takia, joka kokemuksesta kestää vuosia, onhan oopperataloakin remontoitu jo yli 10 vuotta eikä valmista tahdo tulla. Ihmettelen aina miten Suomessa rakennetaan nopeasti joku Oodi ja siitä tulee vielä aivan loistava paikka.

Väliaikaisessa museossa on esillä ehkä 1% , mutta ihan jännästi se oli tehty. Esillä oli mm. kaupungissa tehtyjä juttuja kuten Fordin autotai Rimowan matkalaukkuMuseon jälkeen menimme lounaalle viereiseen italialaispaikkaan, jossa isäntä kirjoittaa/piirtää aina päivän ruokalistan käsin ja teksti on saksalaisitalialaista siansaksaa. 


Pääsiäismaanantaiksi olimme kutsuneet kavereita brunssille ja päivä olikin hyvä valinta, sillä kun sunnuntaina oli ihanan lämmin kevätpäivä maanantaina satoi vettä.Jälkkärinä oli sitruunainen passiontorttu, mutta se ei ollut optisesti ihan niin hyvä kuin tuossa alkukuvassa, joten  jätin kuvaamatta.

Vieraat toivat mukanaan hyvää mieltä ja kukkia ja analysoitiin mm. korona-aika ja tultiin siihen tulokseen, että selvisimme siitä hyvin kaikenmoisista rajoituksista huolimatta ja muistelimme miten kävimme piknikillä hautausmaalla emmekä syytä ketään niistä toimenpiteistä ja rajoituksista.


2 Kommentare:

  1. "Vieraat toivat mukanaan hyvää mieltä" teille ja meille lukijoille toit sinä hyvän mielen, kun saimme osallistua pääsiäisviikonloppuunne. Paljon mielenkiintoista! Tänne pitää tulla vielä useammankin kerran:)

    AntwortenLöschen