Montag, 8. April 2024

Kun kevät kaunis tuli🎶🎵


Eilen metsäkävelyllä ihailimme valkovuokkoja


ja kotipihasta löytyi ensimmäiset kielot

Convallaria majalis

ja pari vuotta sitten ruukkuun istuttamani tuomi tuoksuu niin Suomelta🇫🇮


ja nuo tulppaanit on jo melkein lakaistuneet, mutta punainen väri loistaa vieläkin


Aloin siivota terassia sillä aikaa kun kaveri kuori parsaa, nam nam.


Putkimiehet laittaa juuri vieraskylppärin valmiiksi, nyt jatkan terassin siivoamista ja kun miehet lähtee,  laitan kylppärin kuntoon.🧹🧽🧼 Tervetuloa yövieraat, nyt on nätimpi kylppäri.


5 Kommentare:

 1. Tuohon tuli teksti että "Musiikki ja tietokone ovat lyömätön pari", pitää paikkansa, joten kuuntelin ensin rauhassa Mozartia ja sitten siirryin teidän kesäisiin tunnelmiinne. Meillä tuo kaikki on vielä edessä, onneksi sade vei pois enimmät lumet! Luin juuri, että Suomessa myydään ja syödään tuontiparsaa, ja reippaasti syödäänkin, mutta kotimaista parsaa ei vielä kovin hyvin tunneta. Ihme ja nam! sanon minäkin!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Taitaa huomenna jo taas viilentyä, mutta ihan kiva, että sain aika hyvin terassin siivottua.

   Löschen
 2. Kiitos keväisistä tunnelmista.
  Täälläkin on pari päivää ollut ihanan lämmintä ja (tuonti)parsaakin popsittu sekä ravintolassa että kotosalla. Illansuussa on luvassa aimo annos Saharan hiekkaa taivaalle, jos ennuste pitää paikkansa. Kaikki pöly ei siis tänään ole silmiä kutittavaa katupölyä, mutta patiot ja terassit meillä kannattanee kuitenkin siivota vasta tuon tuprauksen jälkeen.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä on ihan kaikki Saharan hiekan alla, autosta ei näy alkuperäistä väriä lainkaan, toivon, että kaikki on lauantaihin mennessä ohi, silloin tulee ikkunanpesijä.

   Löschen
  2. Oivoi.
   Meillä ei sitten ylimääräistä hiekkaa edes huomannut. Toistaiseksi. Tosin kadut ja tiet ovat ihan kamalassa kunnossa jo ennestään hiekoitushiekan jäljiltä. Toivotaan, että ikkunasi pysyvät pesun jälkeen kirkkaina.

   Löschen