Dienstag, 23. September 2008

Suomi suree


Tiesinhän minä:
tälle tielle tulisi
lopulta lähtö.
Mutta eilen en tiennyt,
että lähtisin tänään.
- Narihira/Kuuntelen, vieras

2 Kommentare:

 1. Hei, oli hieman erilaista lähettää koululaisensa tänään aamusta matkaan. Kerroin, että opettajat tulevat puhumaan aiheesta..
  Pienten lasten kohdalla ei mielestäni saisi liikaa vaipua synkistelyyn, lapset kun haluavat kuitenkin elää normaalia elämää; välitunneilla juostaan ja leikitään hippaa..

  Sitä mietin mitä teini-ikäiset juttelevat keskenään. Voivat olla ihmeissään ja peloissaan, eivätkä silti kaikkia niitä tunteita näytä ulospäin..
  (omat lapseni ovat 9 ja 12 v.).

  Hyvää päivän alkua täältä Suomesta!

  AntwortenLöschen
 2. Sooloilija, kiitos käynnistä! Ei kai noin pienet lapset vielä sitä asiaa niin tajua, heidän elämä jatkuu normaalina ja niin pitääkin. Eri asia on tosiaan teini-ikäiset. Vaikea tapaus ja varmaan se poliisi, joka ampujaa haastatteli, ei tunne oloansa kovin mukavaksi. Meidän läheisessä koulussa oli Jokelan jälkeen tapaus, jossa kaksi lukion poikaa kirjoitteli jotain uhkauksia netissä ja poliisi meni haastattelemaan heitä kouluun ja toinen pääsi vessan ikkunan kautta karkuun ja hyppäsi tahallaan ratikan eteen ja kuoli. Siinä sitten taas syytettiin poliisia kun meni haastattelemaan "vaikka olisi pitänyt tietää, ettei mitään vaaraa ollut", kun poika oli niin kunnollinen ja fiksusta kodista.

  AntwortenLöschen