Freitag, 6. März 2009

RuskeaaVasemmalta ylhäältä myötäpäivään : kaksi vanhaa lasipulloa makuuhuoneen ikkunalla,
syntymäpäivälahjaksi saatu iso puinen enkeli, kiinalainen pahvipakkaus, makuuhuoneen kaapin ovi (Lloyd loom), lapsuudenkodin lipasto, Thonet-firman kirjoituspöydän tuoli,
vanha perintötuoli Lappeenrannan tädiltä, ihanasta pehmeästä nahasta tehty olkalaukku.
Mutta mitä on keskimmäisessä kuvassa????

Siellä on jalopuurasiassaAmerikan tädin ikivanha halmapeli. Kun ennen vanhaan matkustettiin varmaan viikko laivalla Amerikan ja Suomen välillä, siellä pelattiin ajankuluksi erilaisia pelejä. Niiltä matkoilta oli jäänyt Rosa-tädin arkkuun mm. halma.

12 Kommentare:

 1. Mä ehdin mielessäni jo veikkaamaan puukantista uutta läppäriä :D

  AntwortenLöschen
 2. Hieno kollaasi, pullot ovat ihania, samoin vanha lipasto. Minäkin ensin mietin mitä siellä on, ja kiva peli sieltä löytyikin!

  AntwortenLöschen
 3. mizyéna: hihi, vai läppäri!
  Yaelian: olen ihan mielissäni, että sain pullot ja lipaston kuljetettua Suomesta eikä halmaakaan haluttu kaatopaikalle heittää, vaikka harvemmin tulee pelattua.

  AntwortenLöschen
 4. Olet koonnut kauniin kollaasin ruskeasta. Tekisi kovasti mieli kokeilla tuolla värillä, koska se vaaleanpunainen ei ollut minun värini, vaikka kiva sitäkin oli tehdä.
  Ruskeita apteekkipulloja olen minäkin kuljettanut mukanani, muistona opiskeluaikojen asunnosta. Tuon olkalaukun ottaisin mielelläni. Läppäriksi minäkin puurasiaa luulin,nörtti kun olen:(

  AntwortenLöschen
 5. Clarissa: ei muuta kun kokeilemaan. Laukku on ollut minulla pitkään, mutta nyt tarjouksessa www.hessnatur.com -> Für Sie -> Accessoires. Antaiskohan ne mulle provisiota?
  Vai on susta tullut nörtti!? Maailma muuttuu, Eskoseni.

  AntwortenLöschen
 6. Hieno kollaasi. Olen hiukka heikkona lasiastioihin...
  Keskimmäisessä kuvassa arvelin olevan hopeisia jotakin, esim. kahvilusikoita, kakkulapio ym.

  AntwortenLöschen
 7. Nurkkalintu: ei tullut New Yorkista hopeoita, vaikka kyllähän niitä siellä Mr. Vanderbiltillä varmaan olisi ollut, mutta Rosa oli rehellinen. (:-

  AntwortenLöschen
 8. Mäki arvasin puukantista läppäriä, kuten mizyena ... onkohan semmosia? ois hieno! :)

  Kiva ruskea kollaasi!

  Hyvää viikonloppua Allu! :)

  AntwortenLöschen
 9. Ihana perintötuoli. Minäkin ensin ajattelin läppäriä, toiseksi tuli harppikotelo mieleen. Mutta että peli...Kyllä me vieläkin autolautalla pelataan vähintäänkin jotain korttipeliä.

  AntwortenLöschen
 10. MaaMaa ja Soili: voi tätä maailman menoa, kaikki on nörttejä ja ajattelee vaan läppäreitä eikä vanhoja kunnon seurapelejä. Those were the days, my friend, ......

  AntwortenLöschen
 11. Olisi pitänyt hakea mies apuun. Hänellä olisi varmaan ollut kaksi vaihtoehtoa: harppikotelo, kuten tuossa edellä, koska se muistuttaa meidän vastaavaa tai sitten hän olisi tunnistanut sen pelilaatikoksi. JOS hän saisi minusta kaverin, pelaisi hän kaikkia mahdollisia lautapelejä.

  AntwortenLöschen
 12. Clarissa: meillä on Luoja jaellut logiikan vähän epätasaisesti enkä siksi tykkää pelata miehen kanssa. Jos olen aivan varma, että häviän, mies sanoo, että vaihdetaan osia ja sitten hän voittaa siitä (mun mielestä) selvän häviäjän osasta.

  AntwortenLöschen