Donnerstag, 5. März 2009

Vanhaa vaalittu

Serkkutytön "hoitamassa" pienehkössä hotellissa Côte d´Azurilla (meidän kämppä oikealla keskikerroksessa)

on vaalittu hienosti vanhaa. Talo on 1800-luvun lopulla rakennettu ja salin seinillä on edelleen senaikaiset oliivikuvioiset kangastapetit

ja vanhat koristeelliset lämpöpatterit on restauroitu saksalaisella ammattitaidolla (jos joku on lukenut Peter Maylen hauskan kirjan Vuosi Provencessa, tietää, että patterit eivät olisi edelleenkään valmiit, jos ne olisi jätetty ranskalaisten kunnostettavaksi)

Iltataivas huoneemme ikkunasta, kaukana taustalla Välimeri

Port Grimaud on lähistöllä oleva laguunikaupunki ja näkemisen arvoinen sekin.

9 Kommentare:

 1. Patterit olivat upeat. Kannatti suurentaa kuva ja katsoa tarkemmin. Alimmainen kuva on jännä.

  AntwortenLöschen
 2. Clarissa: ne patterit on kyllä tosiaan aivan fantastiset ja on kiva, että hotellin saksalaiset omistajat ovat nähneet mielettömästi vaivaa säilyttääkseen ne. Ne tuotiin Kölniin ja hiekkapuhallettiin ja maalattiin uudelleen.

  AntwortenLöschen
 3. Missapain Cote d'Azuria han on? Upeaa seutua ja varmasti ihanaa aluetta olla hotellialalla toissa - varsinkin nain upeassa!

  AntwortenLöschen
 4. Oih, ihanaa! Musta olisi kiva omistaa joku pikku hotelli idyllisellä alueella. Sen pitäisi olla tosi persoonallinen ja kaunis :)

  AntwortenLöschen
 5. M'man: Valescure/St. Raphaelissa Romantik Hotel La Cheneraie, nätit huoneet ja hyvä palvelu.
  mizyéna: mäkin olen aina haaveillut pitää bed & breakfast, kun siinä tapaa kivoja ihmisiä. Tuossa hotellissa on 10 huonetta ja aika paljon työtä. Mutta kivaa hommaa kyllä ja mielenkiintoisia asiakkaita.

  AntwortenLöschen
 6. Hieno patteri. Vanhoilla taloilla on oma tunnelmansa. 42 v sitten olin kesätöissä Hampurissa Alsterin lähellä hotellissa, joka oli vanha Villa lasikuistilla.

  AntwortenLöschen
 7. Ihanan näköistä! Toivottavasti teillä oli onnistunut loma!

  AntwortenLöschen
 8. Soili: luulin että olit Itämeren rannalla
  Sennie: kiitos, oli onnistunut loma ja oli kiva nähdä, miten serkulla menee kovien koettelemusten jälkeen (menetti samaan aikaan miehensä ja työpaikan joitakin vuosia sitten) taas hienosti.

  AntwortenLöschen
 9. Juu, olin sitä edellisenä vuonna Itämeren rannallakin hotellissa kesätöissä, mutta se oli enemmän omakotitaloa muistuttava rakennus.

  AntwortenLöschen