Mittwoch, 12. Mai 2010

Brinkmannin maisemiin

kuva netistä

Pitkä viikonloppu käytetään taas hyväksi ja lähdetään moikkaamaan ystäviä Freiburgiin ja vaellellaan torstaista sunnuntaihin professori Brinkmannin ja vuoristosairaalan maisemissa.
Allumies on tänään Bonnissa kongressissa ja minä ajelen sinne iltapäivällä ratikalla ja sitten jatkamme matkaa Mustaan metsään. Sääkartta lupaa sateista ja korkeintaan +17C, olisi varmaan pitänyt lähteä Suomeen, siellä on tiedossa parempaa ilmaa. Mutta jos sataa kovasti, lähdemme Strasbourgiin, jonne on vajaa 50km matkaa majapaikastamme.
Auf Wiedersehen tai au revoir, riippuen keleistä!

Kommentare:

 1. Hyvää matkaa! Minä lennän huomenna Suomeen, jos vain ei vain tuhkapilvi leijaile Münchenin yllä (uutisten mukaan sellaisen uhka saattaisi taas olla).

  AntwortenLöschen
 2. Hyvää matkaa! Siellä Mustassa metsässä on niin kaunista; olin viime syyskuussa siellä.

  AntwortenLöschen
 3. Hyvää matkaa ja mukavaa vaellusta!
  Minäkin olen ajatellut, että suuntaisin sitten kesämatkallani Freiburgiin ja Schwarzwaldiin.

  AntwortenLöschen
 4. Toivottavasti sää on suotuisa. En ole itse päässyt vielä mustaan metsään saakka. Mekin suunnittelemme huomiseksi vaellusta, jos vain ei sada. Ehkä puen pitkät kalsarit taas jalkaan niin tarkenee...

  AntwortenLöschen
 5. Hyvää matkaa, Allu! Minusta Freiburg on Saksan yksi kauneimpia kaupunkeja. Minulla oli aikanaan sinne opiskelupaikka, mutta kun se oli mielestäni liian kaukana Travemündestä, menin sitten Göttingenin yliopistoon. Kiva paikka se Göttingenkin on, mutta Freiburgin lähellä on niin paljon enemmän näkemistä, esim Elsass (nam!)
  Toivottavasti sää on siellä yhtä kaunis ja lämmin kuin täällä tällä hetkellä!
  Maikki

  AntwortenLöschen
 6. kato nyt tätäkin: Suomi taisi olla nyt ainakin sään puolesta parempi valinta
  Helena: on tosi kivaa seutua
  Hannele: tosi upeat
  Sauerkraut: kannattaa ilman muuta käydä
  Kasselin kyyhky: mäkin pakkasin lämpöisiä vaatteita ja sadevaatteita mukaan
  Maikki: Göttingen on ihan ookoo, mutta kaukana Freiburgista, ei ainoastaan maantieteellisesti. Elsassin on tosiaan hyvät ruoat, mutta kyllä niitä Schwarzwaldistakin löytyy, ovat varmaan saaneet vaikutteita Ranskasta, joka on niin lähellä.

  AntwortenLöschen
 7. Ah!, professori Brinkmann, hänet minä kyllä muistan;-)

  Minä odotan Lumimiehen lentävän iltamyöhällä kotiin, joten ei mitään tuhkaa, kiitos!

  Mukavaa Helatorstaita ja viikonloppua!

  AntwortenLöschen
 8. Leena: juu, professorin maisemiin mennään, eikös sitä sarjaa ole Suomessa vieläkin? Toivotaan, että Lumimies pääsee kotiin valkoisena eikä tuhkan harmaana. Hauskaa pitkää viikonloppua!

  AntwortenLöschen
 9. Hyvää matkaa ja terveiset Freiburgiin. Minä asuin siellä ensimmäisen puoli vuotta, kun tulin Saksaan. Ja sitten jouduin mieheni työn vuoksi tänne Berliiniin. Tuntui silloin jotenkin pahalta, kun ensimmäinen asia minkä Berliinistä näin, oli Kreuzberg, koiran jäljet lumessa ja ne kaikki turkkilaiset ja muuta ulkomaalaiset, joten tuntui ihan siltä, etten Saksassa olekaan.

  AntwortenLöschen
 10. Hyvää matkaa kauniisiin maisemiin. Meilläkin on pitkä viikonloppu ja etelänmatkaa suunnitellaan. Täällä kotinurkilla olisi kyllä paremmat säät.

  AntwortenLöschen
 11. Ihanalta patikkamatkalta kuulostaa ja maisemat upeita.Nauttikaa!

  AntwortenLöschen
 12. Sinä oletkin varsinainen homo travellaus. Hyvää matkaa!
  Vuoristosairaala on vanhemmilleni ohittamaton hetki, ei sovi soitella perjantai-iltapäivisin.

  AntwortenLöschen