Montag, 10. Mai 2010

SäkkiostoksilleLähden säkkiostoksille. Suomen Leijonat pelaavat tänä iltana täällä nykyisessä kotikaupungissani Saksaa vastaan ja saattaa olla, että joudun tänään illalla häpeämään niin, että joudun laittamaan säkin päähäni.

Olen aina Suomen puolella!

EDIT 22:26 CET
Hyvä Suomi! En tarvinnut säkkiä.

Kommentare:

 1. Lapseni sanovat, että voi hävetä vain itseään..

  AntwortenLöschen
 2. Onkos sulla liput ostettuna peliin? :)

  Täällä on kyllä ollut maansuru ainakin lehtien mukaan; itse juhlin lauantaina kollegan karonkassa autuaan tietämättöminä tuollaisista maailmaa mullistavista tapahtumista kuin Tanskalle häviöstä...

  AntwortenLöschen
 3. Eiköhän suomalaiset voita! Tytär sanoo olevansa aina jääkiekossa suomalaisten puolella ja jalkapallossa saksalaisten puolella. Kummankohan puolella tuo mun mies mahtaa olla...

  AntwortenLöschen
 4. Hannele: :D
  Kirlah: yritän
  Helena: ei ole lippuja, ainakin yksi täkäläinen suomalaisystäväni menee sinne suomalaisvieraittensa kanssa
  kato nyt tätäkin: taitaa olla tytär aina voittajien puolella, toivon ainakin, että Suomi voittaisi

  AntwortenLöschen
 5. Ajattelitko hävetä pelitappiota vai voitonjuhlaa..

  AntwortenLöschen
 6. Jos et löydä perinteistä viljasäkkiä, niin kyllä musta jätesäkkikin käy.
  Niiden on PAKKO voittaa.
  Meillä juhlitaan Chelsean voittoa!

  AntwortenLöschen
 7. Tai jospa hypitkin säkkihyppyä innoissasi! Jääkiekossa olen aina suomalaisten puolella, jostain syystä vain. Kerran olin pelipaikalla katsomassa jääkiekkoa, huusin aina, kun kiekko meni maaliin, kunnes naapuri kysyi, kumman puolella minä oikein olen. Ei ollut silloin aavistustakaan säännöistä eikä pelaajista. Mutta innoissani olin.

  AntwortenLöschen
 8. luin eilen netistä Suomen joukkueen häviöstä tanskalaisille. Pelissä yleensä parempi voittaa, ellei ole jo etukäteen sovittuna tuloksesta, kuten täällä tapahtunne lehtien kommenttien mukaan. Itse en seuraa pelejä kovalla innolla, mutta ehkä katselen tänä iltana suomalaisten pelin Kölnissä. Pidän lippua korkealla, että maanmiehet voittavat!!!!
  Kotikaupungissani on lauantai-illasta lähtien ollut melkein maansuru, kun joukkue putosi Bundesliigasta kakkosliigaan.
  Muuta eipä meikäläisen elämää sekään horjuta.

  AntwortenLöschen
 9. Taktikointia? :D
  Eihän tuota muuten voi selittää.

  Ite en jaksa innostua penkkiurheilusta, mutta en ehkä kulkisi Kölnissä tällä hetkellä Suomenlippu käsissäni kuitenkaan :-P

  AntwortenLöschen
 10. PS. Ylen nettiuutisissa joku jääkiekkoilija sanoo näin: "Häpeän kanssa eläminen ei ole kivaa. Siksi uskon, että Leijonat nousee suosta," ennakoi Söderholm. (etunimi oli Toni). Ja viikonloppuna uutisoitiin miten ihmiset käyttävät nettiä omiin tarpeisiin työaikana, ja selostavat, että se rentouttaa... MOT!

  AntwortenLöschen
 11. Sirokko: harmittais, jos saksalaiset voittais
  Vihreätniityt: haluatko tukehduttaa mut jätesäkissä?? Juu, Chelseassa pelaa Michael Ballack♥
  Sira: nilkka ei kestä hyppimistä, muuten voisinkin ilosta tehdä Sackhüpfen
  Maija: niin tosiaan teidän futisjoukkue putos liigasta. Meikäläiset on huonoja siinä, mutta niillä on aina uskollisia faneja ja nyt pysyivät bundesligassa.
  Helena: olen kyllä usein ihmetellyt, miten paljon ihmiset uskaltaa käyttää nettiä työaikana. Täällä oli tosin nyt uusi oikeuden päätös, että työntekijä, joka kävi työpaikalla internetissä privaatisti, ei saanut lähtöpasseja. Työnantajan olisi pitänyt nimittäin todistaa, ettei tämä henkilö hoitanut hommiaan sen nettisurffailun takia. Kyllä mun työpaikassa me aikanaan jouduttiin allekirjoittamaan, ettei käytetä yksityisesti nettiä, mutta ei siitä kukaan välittänyt.

  AntwortenLöschen
 12. Minä pidän yllätyksistä urheilussa. Olisi tosi tylsää, jos "parempi"/samat aina voittaa. Tanskan voitto osoittaa vaan, että kaikissa kisaan osallistuvissa joukkueissa on potkua ja tasoa. Niinhän se pitää ollakin. Ei ei syytä häpeään, urheilu on vain urheilua.

  AntwortenLöschen
 13. Kasselin kyyhky: minä tykkään aina, että pienet maat saisi voittaa

  AntwortenLöschen
 14. En paljoa seuraa urheilua, paitsi kaunoluistelua ja tietty hiukan jääkiekkoa, sillä, jos on Porista päin kotoisin, verssä soutavat jo syntymässä jazz ja jäkis.

  Ihmettelen 'iha kauhia pali', mikä Suomen jääkiekkoilua nyt vaivaa!

  AntwortenLöschen
 15. Natjale: ei ole tullut muutenkaan hommattua Suomen lippua, ei edes autossa oli tarrana niinkuin monella on. Joskus kauan sitten mulla oli sellainen "en finne igen"-tarra.
  Leena: taitoluistelua mäkin seuraan ja joskus tennistä

  AntwortenLöschen
 16. Mene nyt sinne katsomoon säkkiä heiluttamaan, niin näen ainakin sinut, ottelusta en niin välitä.
  Tasapeli sanoi yks tässä vieressä, kun kysyin.

  AntwortenLöschen
 17. Clarissa: mitenkäs se kaveris tuollaista luulee, minusta Suomen pitäis voittaa. Tulin juuri ostoksilta ja tuolla ratikan suunnalla tuli jo kovin innokkaan näköisiä Saksan faneja ihmeellisissä vaatteissa ja räikkä kädessä. En uskaltanut näyttää Suomen passia niille, ei silti, ei kysyneetkään. Senkin takia Suomen pitäis voittaa, ettei tarttis illalla kuulla autokorsojen töötötystä, kun sakut juhlis voittoa.

  AntwortenLöschen
 18. Meillä on kyllä se suomenlippu joka paikassa, mihin vaan kehtaa laittaa :D, autoissa ja taitaapa olla moottoripyörässäkin. Niin, ja suomipaitojakin käytän, ihan uhallanikin... joskus. Salilla on kiva kattoa, kun muuten tavaavat suomalaisia tekstejä ;-). Ensin vilkasu ja sitten :-O.

  Näkyykö katukuvassa kovasti kisat? Onko siis suomeksi kysyttynä ruuhkia?

  AntwortenLöschen
 19. Ai... luin vasta tuon yhden kommenttisi... muistan elävästi sen potkupallokisan, kun Saksa voitti. Ja se jatkui koko yön.
  Ja sitten voitti Turkki jotain ja sama ralli jatkui silloinkin.

  Ja häät, niitäkin soitetaan kyllä kauan ja tunteella, autontorvilla meinaan.

  AntwortenLöschen
 20. Yaelian: hih :-))
  Natjale: joitakin faneja tossa oli yleisten kulkuneuvojen lähistöllä, mutta ne kisathan on tois pual jokkee, en siis ole lähistöllä, kun me asutaan täällä "oikealla puolella" eli linksrheinisch.

  AntwortenLöschen
 21. Eikos ne jo havinneet TANSKALLE? Onneksi taalla Israelissa ei tiedeta jaakiekosta mitaan.

  AntwortenLöschen
 22. anumorchy: Tanskalle hävisivät ja minä kun luulin, ettei tanskalaiset juuri jääkiekkoa pelaa/osaa.

  AntwortenLöschen
 23. Hienoa, voit kulkea pystypäin siellä "maansa myyneiden" joukossa! Vaan pitäiskö veikata, että Tanskasta tulee maailmanmestari jääkiekossa; ne menee tuolla hurmiolla ties miten pitkälle kun voittivat tänään USAn.

  AntwortenLöschen
 24. Mun mielestä Saksan median perusteella ei ainakaan uskoisi, että on jääkiekon mm-kisat omassa maassa! Lehtien nettisivultakin tuloksia pitää oikein etsiä! Toista olis, jos olisi jalkapallo tai formulat kyseessä...

  AntwortenLöschen
 25. Helena: jos ei Suomi voita, niin sitten saa Tanska
  Soili: sanos muuta. Saksassa saa kyllä muutenkin hakea urheilutuloksia, kun ainakin meidän lehdessä lukee vain, kuka voitti ja monennelleko sijalle pääsi saksalainen. Usein ei edes mainita hopealle ja pronssille päässeitä, ainakin vähemmän tunnetuissa lajeissa.

  AntwortenLöschen