Sonntag, 23. Januar 2011

Serkkuilta

Eilen oli serkkuilta, sillä ihan sattumalta sekä Ranskan että Sveitsin serkut ottivat meihin yhteyttä ja "kutsuivat itsensä meille kylään". Toinen serkku on anopin, toinen appiukon puolelta ja he olivat tähän mennessä tavanneet toisensa vain hautajaisissa. Nyt olikin sitten kivempi syy tavata ja meillä olikin tosi mukava ja piiitkä ilta.


Tarjolla oli mm. tulista aasialaista linssikeittoa ja uunilohen kanssa hollantilaista Stamppot, joka tehdään kähäräendiivistä, keitetyistä paseeratuista perunoista ja salaattikastikkeesta, nam. Talon saksalainen sommelier tarjoili alussa ranskalaista Poiré-juomaa, joka on päärynästä tehtyä siideriä ja ruuan kanssa espanjalaista Basa-valkoviiniä. Tarjolla oli myös suomalaista puolukkasuklaata ja brasilialaista espressoa. Eli oltiin kansainvälisiä.

Kommentare:

 1. Serkut on kivoja, mulla 35 tai jotain, heihin aika hyvä yhteys, sahköpostit hyvä :)

  AntwortenLöschen
 2. Minulla on paljon serkkuja ja lapsena meillä oli hauskoja sukukokoontumisia. Nyt tavataan vain hautajaisissa:( Aina todetaan kyllä, että PITÄÄ tavata hauskemmissakin merkeissä, mutta ei.

  Tarjoilustakin näkee, että asutte keskellä kaikkea ja pikku Suomikin on siellä mukana puolukkasuklaan muodossa, hienoa. Sitä en ole muuten vielä maistanutkaan, mustikkasuklaata kyllä.

  AntwortenLöschen
 3. Hannele: minulla vain kaksi serkkua ja hekin kuolleet nuorena
  Clarissa: onneksi on miehen suku ja sieltä suunnalta tosi ihania serkkuja, jotka pitää yhteyttä meihin. Nytkin olin otettu, että tulivat juuri MEILLE eikä muiden täällä asuvien serkkujensa luokse. Puolukkasuklaa on hyvää niinkuin mustikkakin.

  AntwortenLöschen
 4. Kiva kun on serkkuja ja ilta kuulostaa mukavalta ja herkulliselta,nam! Itselläni tosi pieni määrä serkkuja,mutta yhteydessä ollaan:-)

  AntwortenLöschen
 5. Kuulostaa kivalta. Mua harmittaa kun mun suomen serkut ovat tosi aktiivisia keskenään pitäen iltamia useinkin ja minä aina puutun joukosta kun olen niin kaukana :D

  AntwortenLöschen
 6. Onko sinun ravintola muodikas pop-up -ravintola, kuten just Helsinkiin avattiin eilen vai ihan pysyvä? Mutta totta kai molemmat sommelierin tarvitsevat.

  Mulla on yli 50 serkkua, olen tavannut kaikki joskus, mutta suurinta osaa tapaa vain hautajaisissa. :( Osan kanssa pidetään tiiviisti yhteyttä.

  AntwortenLöschen
 7. Tuntuipa kivalta tapaamiselta! Mullakin on yli 30 serkkua, mutta en moneenkaan pidä yhteyttä, vain 'suosikkeihin'.

  AntwortenLöschen
 8. Serkut ovat mukavia...Minulla on paljon paljon serkkuja, joista on pieni osa, joita tuskin tunnen. Mutta suurimman osan tunnen ja tapaammekin, ei ainoastaan hautajaisissa, mutta myös häissä ja muutenkin. Mieheni puolella serkkuja on vähemmän ja niitä tuskin tapaamme. Viimeksi näimme opan hautajaisissa, josta on kulunut jo kuusi vuotta.

  AntwortenLöschen
 9. Yaelian: ei taida sinunkaan serkut ihan nurkan takana asua
  mizyéna: samoin sinun
  Helena: pysyvä ravintola meillä. Oho, onpas teidän suku hedelmällistä.
  Soili: ai sullakin 30, vau
  Sira: meillä päinvastoin, minä nautin miehen serkuista.

  AntwortenLöschen
 10. Oi nami mitä herkkuja!! Ja ihanaa, että serkut pääsi tapaamaan iloisissakn merkeissä - mäkin olen osaa serkuista nähnyt viimeaikoina (=viimesen parin kymmenen vuoden aikana) vain häissä tai hautajaisissa ... toivottavasti seuraavaksi ois häät!! ;)

  AntwortenLöschen
 11. MaaMaa: no ei sitten muuta kuin häitä suunnittelemaan :D

  AntwortenLöschen