Mittwoch, 24. August 2011

Lomamatkasta taulu

Näin lehdessä kivan idean tehdä lomamatkasta taulu. Kultakehyksiin on laitettu styroxlevy, joka on päällystetty lomamaan kartalla. Matkareittiä varten on tauluun laitettu nuppineuloja ja niihin kiinnitetty lanka näyttämään reitin kulun. Satiininauhan taakse voi pistää näytille valokuvia tai matkalippuja tai muita matkamuistoja. Tuon taulun alareunassa on söpö  vaaleansininen Vespa.


Kommentare:

 1. Onpa kiva idea! Sitten ei ainakaan matkareitti helposti unohdu;D

  AntwortenLöschen
 2. Hyvä idea, joskin matkapäiväkirja menee pienempään tilaan ja sinne väliin voi säästää lippuja ja lappuja.

  Sivupalkista huomasin, että olet piakkoin menossa Etelä-Ranskaan. Sinne tai Kreikkaan mekin haaveilemme. Matka voidaan varata vasta syyskuun alun jälkitarkastuskäynnin jälkeen.

  Mukavata keskiviikkoa, Allu!

  AntwortenLöschen
 3. Yaelian: ehkä teen tuon tapaisen Intiasta
  Marjatta: Sanoihan eilen radiossa, että Kreikka on nyt kovin kysytty, kun monet eivät halua Egyptiin ja Tunisiaan. Me lähdemme ystäväpariskunnan kanssa moikkaamaan serkkutyttöä, joka on töissä hotellissa Ranskassa. Mukavaa keskiviikkoa sinnekin! Meille on tulossa taas kamalan kuuma ja kostea päivä ja pelätään taas ukkosmyrskyä.

  AntwortenLöschen
 4. Aivan loistava idea. En taida nyt kuitenkaan viime Suomen reissusta tehdä, mutta sormet kutkuttavat... Laita sitten näytille kun saat Intian reissusta tuollaisen aikaiseksi.

  AntwortenLöschen
 5. Tuo on hauska idea. Olen miettinyt hieman samanlaista, mutta ajattelin koota useiden viime vuosien matkojani kollaasiksi. Kuin vain saisin aikaan, sinun taulusi on kaunis!

  AntwortenLöschen
 6. Hienoja matkaideoita saa näiltä blogisivuilta ja muitakin mukavia idea-aarteita. Kannattaa panna muistiin. Terveiset syyskesän Suomesta lähettää Sira

  AntwortenLöschen
 7. Kiva idea; ois vain vaikeeta valita mitkä muutamat kuvat laittaa näytille kun niitä tuppaa matkoilta olemaan satoja ;) ...ja matkataulujakin pitäisi olla pari seinällistä ;);)

  Millon teidän seuraava reissu?

  AntwortenLöschen
 8. ...no mitä mä nyt tollasia kysyn ... siellähän tikkerit näyttää tulevat reissut ! :--)
  Kivaa!

  AntwortenLöschen
 9. En sais aikaseksi, sillä valokuvien lataaminen koneelle voi viedä erinäisiä viikkoja, kuukausia, mutta ei sentään vuosia! Idea on kyllä kiva.

  AntwortenLöschen
 10. Heljä: sinähän nyt olet niin kreatiivinen, että saat vielä hienompaa aikaiseksi
  Katja: hyvä ystäväni ja loistava valokuvaaja on tehnyt aivan mahtavia kollaaseja heidän kaupunkilomistaan Prahaan ja Venetsiaan, niistä saisi hienon julisteen
  Sari: minustakin kiva idea
  Sira: kiitos Kainuun terveisistä
  Ciacy: eikös olekin
  MaaMaa: no tekin matkustatte niin paljon, että olisi vaikea valita. Ehkä Aasian matkasta.
  Helena: no miksi se lataus nyt niin kauan kestää?

  AntwortenLöschen