Samstag, 3. September 2011

Tiiristelijät

Apuva, blogger on muuttanut vihdoinkin myös minun interfaceni. Osaankohan minä nyt tätä käyttää??
Mitä yhteistä on Brad Pittillä ja minulla? Me käytämme pian molemmat Tom Fordin silmälaseja, Brad nyt jo ja minä viikon päästä. Brad saa niistä hyvät rahat ja minä maksan niistä hyvät rahat. Olin eilen optikolla ja pelkästään lasit maksaa 1200 euroa, ne raamit onkin sitten ihan pikkusumma siihen verrattuna.
Kuka osaa sanoa, miksi kalifornialainen herra K-u-u-k-l-e haravoi tätä p-lokiani jatkuvasti, ainakin kymmenen kertaa päivässä haravoivat täällä?? Mitähän se tarkoittaa? Olenko epäiltyjen listalla?

Kommentare:

 1. Google haravoi,olen nyt hieman ymmällä! Ei aavistustakaan mistä puhut....
  Minä taas heti tykästyin siihen uuteen interfaceen,on mielestäni selkeä.Ja onnea uusien silmälasien johtosta;olet hyvässä joukossa siellä Bradin kanssa;D
  Mukavaa viikonloppua Allu:)

  AntwortenLöschen
 2. Haravoi.....Sà oot kyllà aika haka, ettà olet pystynyt ymmàrtàmààn ettà blogias haravoidaan...mistà sà sen nàit?!?!
  Mà en jaksa keskittyà uuteen interfaceen ja otinkin takaisin sen vanhan. Onko uudessa jotain toimintoja joita vanhassa ei ole?
  Aivan sairaaaaan kalliit lasit sulla!!!! Noh, kyllà sen hinnan varmasti pààllà huomaa jos Pittien kaltaisten joukkoon menet ;)

  AntwortenLöschen
 3. Allu, rouvahan melkein öykkäröi;-) Minä pistän paremmaksi: Hesarista 28.8. Lumimies löysi elämänsä silmälasit kirjailija Theroux Paulin upeasta haastattelusta. Nyt hän kulkee ko. miehen kuva lompakossaan aikone näyttää sitä siellä sun täällä silmälasiliikkeissä. Nyt Lumimihellä on lasit kuin Woody Allenilla tai Ian McEwanilla, ja hän ostaisi samanlaiset uudelleen, mutta Theroux muutti kaiken.

  Mitäkö Theroux on kirjoittanut? No ainakin kirjan The Tao of Travel. Enlightenments from Lives on the Road.

  Jos emme löydä laseja edes Helsingistä, ostamme ne Kölnistä.

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  AntwortenLöschen
 4. Yaelian: siis uskollisin lukija on kuukeli m-o-u-n-t-a-i-n viewsta ja lukee päivittäin monta vanhaa postausta. Miksi?
  Ciacy: en minäkään ole vielä kunnolla tutustunut uutuuksiin. Ne lasit on tosiaan kamalan kalliit, pokat sentään alle 300 eur, mikä sekin kova hinta vähään materiaalin verrattuna. Työkaverini oli jelppimässä lankossa optikkoliikkeessä ja kertoi, miten hirveät voittomarginaalit on rilleissä. Mutta mitäs teet, kun haluaa nähdä kunnolla.
  Leena: piti oikein katsoa sivistyssanakirjasta, mitä on öykkäröinti. Sellaiset pyöreät rillit vai?

  AntwortenLöschen
 5. Kai sitä nyt tällaista blogia pitää guuglailla päivittäin ;O)
  Täällä paikallinen kela tulee silmälasien hankinnassa vastaan joka toinen vuosi, mutta silti saa pulittaa ison rahan - vaikka kuinka optikkoliike mainostaisi että yksien hinnalla kahdet rillit alkaen 69 euroa niin ne on vain ne sangat.
  Viimeksi en raskinut ottaa kaikkein kevyimpiä (ja kalleimpia linssejä) ja se on vähän kaduttanut kun miinusta on 7 ja plussaa 3 ... ja minä kun niin toivoin, että olen niitä joiden likinäkö poistuu iän myötä :(

  AntwortenLöschen
 6. Minullakin tuo mountain viewin tyyppi kay usein!

  AntwortenLöschen
 7. Heljä: minun likinäkö on jonkun verran parantunut, ihan kiva
  anumorchy: ai sullakin ne käy, kiva kuulla, että en ole yksin

  AntwortenLöschen
 8. Ai sinäkö olet lähettänyt sen "vuoristo näkymien" tyypin minunkin blogiani haravoimaan:) Joo, ahkerasti keräilee tietoja:(

  AntwortenLöschen
 9. Clarissa: no minähän se, käskin painua Clarissan luokse

  AntwortenLöschen