Freitag, 16. Dezember 2011

Kuluneella viikolla

- olen käyttänyt auton huollossa ja katsastuksessa ja ostanut uudet four seasons-renkaat
- ihaillut reppuselkäistä pikkupoikaa, jonka päästin tien yli ja joka kiitti reippaasti kättä heiluttaen
- kirjoittanut suuren osan joulukorteista ja lähettänyt valokuvakalenterin veljelleni

- käynyt ruåtsalaisessa huo-ne-ka-lu-liik-kees-sä ja ostanut pikkukamaa ja glögiä. Onneksi en ollut siellä työhaastattelussa.

- ollut liikuttunut nähdessäni, että siellä kaupassa oli iso kori, johon kaupungin palokunta pyytää asiakkaita heittämään jonkun ostamansa pehmolelun tulipalossa lelunsa menettäneiden lasten lohdutusnalleksi (en saa sitä kuvaa kännykästä ulos, piti siksi kuvata koko kännykkä)

- saanut postissa kaikenlaista kivaa yllätystä kuten Rosa Liksomin kirjan, salmiakkisuklaata, koivunlehtiä löylyvettä varten, huovutetun söpön sydämen, suomalaisia lehtiä, Budapest-karkkeja. Kiitos ihanaisille yllätyksistä!

- lähettänyt pöytäliinan Irlantiin (toivottavasti tulee vielä ennen joulua)
- saanut aivan mahtavan ilouutisen: kiinalaiset ystävät saapuvat  meille Shanghaista 27.12. *kivakiva*

Kommentare:

 1. Allu, unohdin salmiakin. Olen itse suorastaan salmiakkinisti, joten syön yhtä merkkiä sokerittomana kalorien ja hampaiden vuoksi.

  Ihana tuo pehmolelukampanja.

  Ikea on kumma kauppa, sieltä ei pääse ulos ostamatta edes jotain.

  Mukavaa viikonloppua!

  AntwortenLöschen
 2. Leena osui naulankantaan määritellessään Ikeaa!

  Mie en ole niin perso salmiakin perään, mutta yritän aina lahjoittaa sitä salmiakin puutteessa riutuville ystäville ulkomailla!

  Mukavaa 4. adventtiviikonloppua!

  AntwortenLöschen
 3. Ei ole yksitoikkoista elosi tällä(kään) hetkellä! Tuo Ikea-haastattelu oli saada kahvini väärään kurkkuun! heh, heh, HEEE!

  AntwortenLöschen
 4. Tuo haastattelukuva osui naulan kantaan, tai voiko niin sanoa tuon firman huonekaluista:-) Hauskasti oivallettu. Kuten myös nallejuttu!
  Ihailit pikkupoikaa, joka heilutti kättään kiitokseksi. Niin siellä suurkaupungissa, tuollaisen huomaa varmaan erikseen. Täällä pikkupaikkakunnalla voi kyllä sanoa, että lapset on opetettu kohteliaiksi. No, kaikki tuntevat melkein kaikki, joten sekin kai vaikuttaa asiaan. Tulin juuri ostoksilta, hyvä kun sai ne tehtyä, kun suuret ja pienet tulivat ystävällisesti juttelemaan, huh huh. Mieluummin tekisin ostokseni rauhassa, minulle riittäisi hymyillen sanottu Hei.

  AntwortenLöschen
 5. Leena: ei me juuri huonekaluja osteta, mutta kynttilöitä, kukkapurkkeja, Kallen kaviaaria jne
  Helena: kiva, että et tykkää ja voit lähettää blogiystävälle Saksaan
  Lissu: mustakin se pilapiirros on niin hyvä, olen saanut niin monen nauramaan, kun olen ihan vaan kertonut siitä, kun ei ollut kuvaa paikalla
  Clarissa: ihmetytti se pieni kaveri (ehkä ekaluokkalainen eli 6v), kun tajusi, että annoin hänelle tietä, olisin nimittäin ehtinyt hyvin ajaa siitä ennen häntä.

  AntwortenLöschen
 6. Kiva viikko sinulla!

  Minun ja ukkelin aamua ihastutti pieni ja hirmuisen kohtelias koululainen, joka osui samaan aikaan hissiin. Monet lapset osaavat nykyään olla ihanan kohteliaita. Minua jaksaa aina hymyilyttää pienten koululaisten kädenheilautukset, kun heidät päästää tien yli.

  Tuo Ikea-haastattelukuva oli päivän paras. Repesin. :-D

  AntwortenLöschen
 7. Puuhakas olet ollut viikon ajan.
  Tuo pehmolelu idea on hyvä.
  Ja Allu on hieno, kun antoi pikkupojalle tietä.
  Hauskaa viikonloppua!

  AntwortenLöschen
 8. Hippu: kas kun ne lapset on siellä kohteliaita, autoilijat eivät mielestäni ole yhtään kohteliaita, mutta sun mielestä voivatkin olla, kun olet tottunut Intiassa vähän eri systeemiin. Siellä tasan yksi auto pysähtyi ja antoi meidän mennä tien yli. Se oli sellainen iso Mersu, joko ulkomaalainen tai ulkomailla asunut ihminen.
  Sira: hauskaa viikonloppua sinnekin. Onko teillä myös Joachim jo mylläämässä? Meillä kaatuilee isommatkin astiat terassilla.

  AntwortenLöschen
 9. Sullahan onkin taas ollut kaikenlaista viikon aikana:) Minunkin pitäisi mennä IKEAan,mutta enpä taida sieltä glögiä löytää...pipareita kylläkin.Täälläkin heillä on ollut joku projekti vähempiosaisten hyväksi.
  Mukavaa viikonloppua ja neljättä adventtia!

  AntwortenLöschen
 10. Ja siinä syy miksi täällä ei ole Ikeaa :D

  AntwortenLöschen