Sonntag, 5. Februar 2012

Sanavahvistuksesta

Bramytio
Unach
Hypentr
Waysi
Soutoddi

Kuka osaa sanoa, mitä hyötyä on bloggerin sanavahvistuksista? Minulla ne eivät ole käytössä enkä ole siitä huomannut mitään harmia olleen. Roskapostit  menevät ilmankin niitä automaattisesti roskaposteihin eivätkä ilmesty kommenttiloorassa. Itsestäni on tylsää kirjoitella noita omituisia "vieraskielisiä" sanoja ja menettää siihen aikaa. Onko teillä muita kokemuksia?

15 Kommentare:

 1. Mulla ei ole sanavahvistusta ollut enää pitkään aikaan eikä roskapostia juuri tule. Ja se mikä tulee, niin tulee suoraan roskana. Olen ollut tyytyväinen.

  Ja ärsyttää kamalasti kirjoitella noita tyhmiä sanavahvistuksia yllättävän monessa blogissa. Välillä jätän kommentoimattakin sen vuoksi...

  AntwortenLöschen
 2. minä en käytä, korkeintaan 1 kerta vuodes jotain ei-toivottua.

  AntwortenLöschen
 3. Ärsyttävää tosiaankin kirjoittaa noita typeryyksiä, joskus kahteenkin kertaan, jos vähänkin lukee huolimattomasti.
  Joku roskaposti tuonne roskapostilaatikkoon tulee, tänään esim. sellainen, että pienen hetken ehdin jo harkita paluuta tuohon sanavahvistukseen. Ei kuitenkaan maksa vaivaa tehdä sitä, sillä niin harvoin sinne laatikkoon roskia kertyy.

  AntwortenLöschen
 4. Minä olen poistanut ne blogeistani,enkä tosiaankaan aiemmin huomannut sananvahvistuksista mitään hyötyä,päinvastoin,vain hidastivat kommentointia...

  AntwortenLöschen
 5. Hannele: eipä ole minuakaan häirinneet kovasti
  Clarissa: älä vaan palaa sanavahvistukseen pliis
  Yaelian: minäkin kerran kokeilin, mutta ei siitä mitään hyötyä ole

  AntwortenLöschen
 6. Allu, entäs sitten, jos saat perääsi jonkun häirikön ja lopulta sähköpsotillesi tuntemattomasta lähteestä viestin: "Tiedän, missä asut."

  En mitenkään ikinä tajua, miten voi selvitä ilman kommenttivalvontaa ja itsekin kirjoitan mielettömästi noita sanahäkkyröitä.

  AntwortenLöschen
 7. No jotain häiriköitä kai ne sananvahvistukset estävät. En tiedä onko tarpeen vai ei.

  AntwortenLöschen
 8. Hyvä kun otit tämän esiin, minuakin kyllästyttää kirjoitella niitä sananvahvistuksia enkä huomaa siitä olleen mitään haittaa, että itselläni niitä ei ole koskaan ollut käytössä. Kun miettii, kuinka paljon niiden jäljentämiseen menee aktiivisella kommentoijalla esim. vuositasolla aikaa, huh... On monesti tehnyt mieli pyytää kanssabloggaajia luopumaan niistä.

  Häiriköitä mitkään sananvahvistukset tuskin pitelevät, ja monien blogien perusteella asuinpaikka on helpostikin selvitettävissä, jos se kiinnostaa. Kommenttien valvonta on minusta ihan ymmärrettävä juttu, mutta nuo sananvahvistukset ihan turhia.

  AntwortenLöschen
 9. Leena: no silloin kannattaa valvoa kommentit
  Sira: kun siitä sanasta ei näytä olevan hyötyä
  Lumikko: kiva kun kävit ja kommentoit. Niinkuin sanoit, kommenttien valvonta saattaa olla tarpeellista, minulla ei tosin ole ollut vielä tarvetta paitsi joskus voisi vähän valvoa näitä omia kommenttejaan. :-)

  AntwortenLöschen
 10. No hyvä tietää, että sanavahvistukset ovat periaatteessa ihan turhia. Taidankin poistaa ne heti omista blogeistani!

  AntwortenLöschen
 11. Kuulin noista sanavahvistuksista, että ne ovat sitä varten, ettei joku häirikkö voi anonyyminä automatisoida jotain kommenttia useammalle blogille tai toistuvasti. Sitä varten ne ovat.

  AntwortenLöschen
 12. Hippu: testaapa poistoa
  Sira: juu, kyllä se tarkoitus tunnetaan, mutta kun minulla ainakin blogger sortteeraa sellaiset kommentit suoraan roskapostiin eli ne eivät ilmesty kommenteissa

  AntwortenLöschen
 13. Pitää nyt vielä palata kertomaan testituloksia! Poistin sanavahvistukset blogeistani, eikä mennyt kuin pari tuntia, kun ruokablogiin oli tullut joku venäjänkielinen ihmekommentti, ja vähän myöhemmin tuli toinen. Sitten laitoinkin sanavahvistuksen takaisin. :-)

  AntwortenLöschen
 14. Hippu: mutta oliko ne tosiaan kommenttiloorassa vai tulivatko vain s-postiin ja menivät automaattisesti bloggerin spameihin?

  AntwortenLöschen