Donnerstag, 4. April 2013

6vee pian 7vee

Kun tulimme maanantaina pääsiäisreissulta kotiin, eteiseen oli ilmestynyt yllätys 6vee:ltä. Hän oli taas askarrellut, nyt pahvista ja huovasta munan malliset pussit, joissa makea yllätys meille molemmille.


6vee täyttää huomenna 7vee ja saa meiltä yllätykseksi Mauri Kunnaksen Wikinger-kirjan.
Paljon onnea, pikku-Bee ♥


Tänään vasta huomasin, että Mauri Kunnas on tehnyt myös Piitleksistä kirjan. Sen ostan sitten pojalle, kun hän nyt vähän vielä kasvaa ja kirja käännetään myös saksaksi.

18 Kommentare:

  1. Mauri Kunnaksen kirjat on ihania. Meillä pojat innolla etsivät kuvista herra Hakkaraista. Se Piitles-kirja on vähän toisenlainen, en niin kauheesti tykännyt siitä, mutta se onkin suunnattu aikuisille.

    Maikki

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Ne on todella kivoja, meillä on itsellä kolme saksankielistä ja Koiramäki on suomeksi, en tiedä, onko sitä lainkaan käännetty.

      Löschen
  2. Voi miten suloiset yllätykset. <3

    Minäkin tykkään Mauri Kunnaksen kirjoista, mutta en tiennyt, että hän on tehnyt Piitleksestäkin kirjan. Aika yllättävää minusta.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Mauri Kunnaksen musiikkiharrastus ei taida olla kovin yleisesti tiedossa. Vilkaiskaahan tuolta, niin ette enää ihmettele aihevalintaa:
      http://www.maurikunnas.net/mauri_kunnas/kaikki_maurista/fi_FI/musiikkimies/

      Löschen
    2. Pitääkin heti katsoa tuo linkki, kiitos!

      Löschen
  3. Minä pidän Kunnaksen kirjoista. Sain myös viime jouluna Piitles-kirjan joululahjaksi. Tyttäreni oli käynyt Helsingin kirjamarkkinoilla ja Kunnas oli omakätisesti omistanut kirjan tyttäreni äidille ja papalle. Kuviakin oli mukana tapahtumasta.

    AntwortenLöschen
  4. Ihana nyt kai jo 7v :D Maurin Kunnaksen kirjoja ostin aikoinani pojalleni ja luin ne itsekin..

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Olen aika monta kertaa antanut yhden joulukirjoista täkäläisille lapsille lahjaksi ja niissä riittää katsomista, paljon yksityiskohtia.

      Löschen
  5. Mukavia yllätyksiä. Onpa huomaavainen lapsi!
    Edelliseen postaukseen viitaten.. aah, olispa oikein iso tupa ja siellä keskellä tuommoinen takka kuin avonuotio..

    AntwortenLöschen
  6. Hyvät lahjayllätykset puolin ja toisin. Mauri Kunnasta löytyy täältäkin, Suomalaisesta tonttukirjasta aloitettiin. Viimeksi 5vee vei mukanaan Kaikkien aikojen avaruuskirjan.

    AntwortenLöschen
  7. Kunnaksen kirjat ovat tosi ihania ja sopivat monen ikäisille!

    AntwortenLöschen
  8. Kunnas-fani olen minäkin, samoin 5- ja 3-vuotiaat pojantyttäret. Vanhemman kanssa piti aikoinaan usein leikkiä koiramäkeläisiä. Riihikummitus oli kova sana, ja ukki pääsi Patu-renkinä ongelle Elsan kanssa. ;-)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Meillä sukulaistyttö antoi aikanaan jouluna saamalle nukelleen nimeksi Martta, tiedettiin, mistä hän oli sen keksinyt.

      Löschen
  9. Hienot munapussit! Ihana pääsiäislahja ♥
    Ja Mauri Kunnas on varmasti pian seitsemänvuotiaan suosiossa :)

    AntwortenLöschen