Dienstag, 30. Juli 2013

Enää reilu neljä viikkoa

aikaa saada Allumiehen selkä kuntoon (välilevyn pullistuma) ja istua pyörän satulaan tämänvuotiselle pyörälomallemme. Posti toi tänään matkadokumentit. Starttaamme Puolan rajalta Görlitzistä ja ajamme Berliiniin, ihan keskustaan Friedrichstrasselle.


Kommentare:

 1. Toivotaan, että selkä paranee ja sääkin saisi hiukan viilentyä. Teillä on edessä mukava parin sadan kilometrin reitti ja päämääräkaupunkiinne kannattaa aina poiketa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Muistelen, että se olisi kolmisensataa kilometriä, kun pyörällä ei ajeta niin suoria reittejä kuin autolla. Spreewaldissa olemmekin kerran jo lomailleet ja Cottbusissa käytiin silloin, mutta Görlitz on uusi tuttavuus ja moni muukin paikka. Alunperin oli tarkoitus tehdä tuo matka toukokuussa, mutta onneksi ei tehty, sillä silloinhan siellä satoi ja tulvi. Sanottiin, että ei tuo syyskuu ainakaan sitten huonompi kuukausi ole, ei ainakaan enempää voi sataa.

   Löschen
  2. Kun tässä sateisena päivänä istuskelen koneella, seurailin kuukelin kartalta pyöräilijän kannalta tuota reittiänne ihan mielenkiinnosta (ja kateuskin on mukana), siitä tuo edellinen arvio, tarkka on 255km:-D

   Löschen
  3. Myötätuuli ja Kallion laskuoppi sanoo, että 295km KLIK. :D

   Löschen
  4. Elon laskuoppi yhdistettynä huonoon matikkapäähäni antoi väärän vastauksen. Ei ollut eka kerta. Teen täällä taas sukututkimusmatkaa, onnistunee paremmin.

   Löschen
  5. Ai sä käytät oikein oppikoulun laskuoppia, meillä kun opeteltiin tuota ynnälaskua jo kansakoulussa. Ynnälasku<3 , se on jotenkin niin söpö sana.

   Löschen
 2. Tsemppiä vaan Allumiehen selälle!

  AntwortenLöschen
 3. Jospa ottaisitte tandemin ja ajaisitte niin kuin aikanonaan laulussa "Minä poljen, sinä ohjaat..." vaikka ette olekkaan matkalla mummolaan.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Enhän mä näkis sitten mitään ison miehen selän takaa.

   Löschen
 4. Täytyy kai sitten lähettää etähoitoa, jotta pääsette reissuun kahdella pyörällä.

  Junanikkunasta ne seudut vaikuttivat ihanteellisilta pyöräilyyn. Görlitz on kauneimpia käymiäni Saksan kaupunkeja.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Lähetä shamaani Lapista hoitamaan.

   Löschen
 5. Millä ihmeellä Allumies on saanut välilevynsä pullistumaan ja juuri näin kriittiseen aikaan ennen pyöräilyreissua? Ihanko vain myötätunnosta sun murtuneesta kylkiluusta ja reisikivusta?
  Mielenkiintoinen linkki tuohon pyörämatkoja järjestävään yritykseen. Oletko muuten pyöräillyt Tonavan rantareittejä? Myötävirtaan ei tarvitse paljon jalkoja vaivata.
  lomaterv. paskeriville

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sport ist Mord, kai tuokin on nyt joku tulos liiasta urheilusta, olisko tuliainen Itävallan raftingista, vaikka oli sitä selkävaivaa jo ennenkin. Se perinteinen "ensimmäinen" pyörämatka on yleensä Tonavan rantaa Passausta Wieniin, mutta siellä on porukkaa kuin adventtilauantaina ostoskaduilla keskustassa eikä olla siksi haluttu mennä, vaikka varmaan hieno reitti, monet tutut on olleet.

   Löschen
 6. Pyöräloma kuulostaa mahtavalta! Toivottavasti miehen selkä kuntoutuu jäljellä olevana aikana.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On ne pyörälomat tähän mennessä olleet tosi kivoja. Huonoin ehkä oli Ranskan Burgundissa, kun yllätyksenä sieltä ei löytynyt yhtenä päivänä yhtään ruokapaikkaa tai kauppaa, josta olisi saanut jotain purtavaa ja me elimme nelisteen yhdestä keksipakkauksesta ja muutamasta pähkinästä ja meinasimme kuolla nälkään. Onneksi oli tarpeeksi vettä mukana.

   Löschen
 7. Peukutan Allumiehen selän paranemiselle!
  Teidän pyöräretket kuulostaa ja näyttää aina niin mahtaville! Reiteissä on varmaan valinnan varaa, ettei tartte ottaa kaikkein jyrkintä ? (siis ihan itseäni ajatellen ...)

  AntwortenLöschen