Montag, 19. August 2013

Suosi suomalaista, osta kotimaista

Tuo mainoslaulu pyörii vieläkin korvissani ja niinpä päätin sitten totella, ainakin sen verran, että ostin suomalaisen firman tytäryhtiön tavaraa

8 Kommentare:

 1. Wau!"Antiikin Roomassa rikkaat pyyhkivät suolaveteen kastetulla pesusienellä, keskiajan Ranskan aateli villa- tai pellavakankaalla. Rahvas käytti heinää tai sammalta, puutikkuja ja rannikoilla myös simpukankuoria. Sittemmin sanomalehdet saivat käyttöä myös käymälässä",mutta Allulassa ollaan siirrytty Metsä Tissuen tuotteisiin:-)
  Lainaus Tieteen Kuvalehdestä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Intiassa kuljettavat vesiastiaa mukana ja pesevät vasemmalla kädellä takapuolensa, näin omin silmin hotellin ikkunasta.

   Löschen
 2. Bin sprachlos...nicht kokett..was ist denn das???? Metsässä joskus sammalta joudun käyttämään, lienen sitten rahvasta, niin kuin Clarissa kuvaili.

  Maikki

  AntwortenLöschen
 3. Minun paperimerkkini on nimeltään "Happyend". Myös se paperi on jo toisella kierroksella ja päättää onnellisena päivänsä tehtyään tuttavuutta minun peräpääni kanssa, vai miten tuon nimen nyt sitten tulkitsisikaan. Tuosta koketeeraavasta ei oikein arvaa, rupeaa vielä vaikka kukkoilemaan... (coq - kukko)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Enpä ole sattunut näkemään Happyendiä, ostan vessapaperin aina Aldista, mutta tänään vasta satuin huomaamaan, että Metsä on valmistaja. Taisivat muuten ostaa Zandersin paperitehtaan Bergisch-Gladbachista myös. Suomalaiset valloittaa maailmaa.

   Löschen
 4. Tuohan näyttää ihan meikäläiseltä Lambi-paperilta! (no sama on kai tekijäkin)

  AntwortenLöschen
 5. Tunnen Suomesta vain sellaisen silkkipaperin, jota on valmiiksi leikattuna blokissa tai sitten Helsingin Sanomat.:-)

  AntwortenLöschen