Dienstag, 22. Oktober 2013

Hyvä olla

kun vein serkun kaupungille tapaamaan siskojaan ja tällä hetkellä vieraana on ainoastaan naapurin Maja, jonka perhe on syyslomalla Sveitsissä. Maja tarvitsee ruokaa ja rapsutusta ja loikoilee meidän terassilla, kun kotipihassa on niin tylsää.Sain serkulta komean kukkaruukun (mitä on Übertopf suomeksi?), joka on ollut hänen äitinsä autotallissa varastossa. Nyt äiti on vanhainkodissa ja talo myynnissä ja autotalli on pakko tyhjentää. Ruukku on valtavan iso ja painava eikä serkku saa kuljetettua sitä Ranskaan. Mikä onni meille!


Täällä on sellainen sää, että ei voi valittaa. Aamulla puoli kahdeksalta hain sämpylöitä leipomosta ja silloin ihmiset jo kulkivat t-paidoissa ja avoautoissa oli kuomu auki. Meidän varjonurkassa on nyt tämän verran asteita

Ja arvatkaas mitä! Mun vieras lähtee jo perjantaina siskonsa luokse viimeiseksi kahdeksi yöksi. Osaakohan hän sittenkin lukea mun blogia?

12 Kommentare:

 1. Übertopf = suojaruukku. Onpas teillä vieraita, tuo mustaturkkinen ei kuulu mun suosikkeihini.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kiitos suomen kurssista <3
   Minä kyllä olen ehdottomasti koiraihminen enkä haluaisi kissaa, mutta tuo on niin kiltti ja säälittää, kun se on niin orpo nyt ja kulkee jatkuvasti perässäni. Jos menen heidän pihalle, Maja tulee mukana, jos palaan meidän pihaan, Maja tulee taas.

   Löschen
 2. Minäkään en kissoista välitä. Meillä syksyisin hiippailee villikissan näköinen, mutta sen tiedetään etsivän hiiriä, joten ok. Koirista kyllä tykkään, mutta en oikein ymmärrä, miksi joillain ihmisillä pitää olla monta koiraa ja isoja semmosia.

  Maikki

  AntwortenLöschen
 3. Mullekin riittäisi yksi koira ja sellainen, mikä mahtuisi helposti autoonkin, mutta me ollaan niin paljon matkoilla, että ei voida ottaa koiraa.

  AntwortenLöschen
 4. Maja yrittä sanoa, että se tykkää sinusta ja olet kiltti ja rakastettava ihminen. Kissat eivät tykkää kaikista.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. eihän sillä raukalla ole vaihtoehtoa, kun minä olen ainoa, joka antaa ruokaa

   Löschen
 5. Ehkä se vieraasi käytti Google translatea;D
  Kaunis Maja,häntä mielellään rapsuttaisikin:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ehei kuule, ei se sellaisista tiedä yhtikäs mitään eikä edes mikä on blogi.

   Löschen
 6. Ooh, mikä ruukku! Oletko jo suunnitellut, mitä ruukkuun tulee?

  Voi mikä ihana kisuli. Ihan täsmälleen samannäköinen kuin vanhempien edesmennyt Aku. Voi kun tuli nyt ikävä. :-(

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Siinä on ollut sitruunapuu, aion istuttaa siihen vasta keväällä jotain kivaa

   Löschen
 7. Kyllä jäisi minultakin tämä eläin rapsuttamatta. Minun kukkapenkeissä mellastava kissa ei käytöksellään anna kovin hyvää esimerkkiä ko. eläinrodusta.

  Hienoa, että B&B:n vieraissa tapahtuu hieman vaihtuvuutta. Pitäkää hauskaa!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Maja ei tee pahaa. Se on rescue cat ja on kokenut varmaan jotain kamalaa lapsena, on kovin säikky ja varovainen eikä hypi pöydillä.

   Löschen